Rocío Flores dóna per perduda la relació amb la seva mare i està disposada a donar la seva versió

“Podria oferir una entrevista gratis o donar els diners”, assegura Gustavo González

‘Sábado Deluxe’ ha analitzat les últimes declaracions de Rocío Carrasco en el seu documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ i ha donat l’última hora en relació als Flores Carrasco. I, en aquest context, el paparazzi Gustavo González ha volgut donar una informació, perquè li consta que Rocío Flores “dóna per perduda la relació amb la seva mare”.

Segons Gustavo, Rocío Flores s’ha reunit amb alguns dels directius de la productora en la qual treballa i ell sap part del contingut del que es va parlar en aquesta trobada: “Ella dóna per perduda a la seva mare, està molt enfadada amb la versió que està escoltant i fins i tot va dir que estava disposada a parlar gratis o a donar els diners que aconseguís per una possible entrevista”.

Gustavo desconeix si es va arribar a tancar algun tracte entre els productors i Rocío per a concertar una entrevista: “Sé que té bona relació amb Ana Rosa Quintana i jo crec que el que faran és que ella expliqui el que ha viscut, com està vivint la versió de la seva mare, que ella diu que no és certa al 100%, i que hi ha matisos que ella creu que són importants i que entendrien el que sent ella per la seva mare actualment”.

A més, Gustavo ha afegit que “diu que dóna per perduda a la seva mare, que l’estima, però que amb això que ha passat i com l’ha posat, com ha exposat el que va passar, donant aquests detalls i ometent d’altres, segons ella, dóna per perduda la relació amb ella ara mateix. El que ara ella vol és salvar la relació amb el seu germà, amb David. (…) Continua pensant que no ha de demanar disculpes”.

Per part seva, Kiko Jiménez, un dels convidats del programa de Telecinco, ha revelat que ell sempre ha entès que Rocío no vol saber res de la seva mare, perquè quan ell mantenia una relació amb Gloria Camila, va coincidir bastant amb Rocío i revela que mai ha estat disposada a arreglar la relació amb la mare.

Nou comentari