El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Reacció impactant de Rocío Flores, que es posiciona després de les llàgrimes de la mare
  • CA

La segona part del documental de Rocío Carrasco ha estat centrat en els seus embarassos i els maltractaments que hauria rebut del seu marit abans de donar a llum. Antonio David Flores ha tornat a quedar com un autèntic monstre, violent, infidel i sense pietat. El relat de Rocío ha estat encara més colpidor, tot fent públics uns relats dramàtics que evidencien l’horror que deu haver viscut.

Rocío s’està explicant per primer cop, unes confessions molt impactants que arriben després de 25 anys de silenci. En part, ho fa perquè tothom sàpiga l’infern que li hauria fet passar el seu exmarit i perquè s’entengui per què no ha pogut fer res per intentar recuperar els fills.

Totes les mirades estan posades, precisament, en la seva filla Rocío Flores. En aquest segon capítol, la mare la posava pels núvols i evidenciava com se l’ha estimat: “Jo era la persona més feliç del món gràcies a ella. L’embaràs va ser meravellós, res més no importava. Els primers anys de vida de Rocío van ser un somni i ella tenia devoció per mi”. Què opina la filla de tot això? La jove Rocío sempre s’ha posicionat a favor del pare en aquesta guerra, però no canviarà res ara que pot conèixer la versió de la mare? Tenint en compte la primera reacció que ha tingut després de l’emissió del documental, sembla que no.

I és que Rocío Flores ha compartit dues fotografies a Instagram. La primera, molt cridanera, en la qual se la veu donar la mà a la seva àvia paterna. Una fotografia que pot suposar una indirecta molt directa cap a la seva mare, que en el capítol d’aquest diumenge carregava contra l’exsogra precisament. La deixava molt malament en relatar un parell de topades que van tenir, en les quals la dona va tractar Rocío Carrasco molt malament. Tant li fa a la filla, que decideix publicar una foto amb ella per demostrar de part de qui està.

Però això no és tot. I és que poc després ha publicat una foto amb Olga Moreno, l’actual dona del seu pare. Abraçades i somrients, tornen a demostrar la seva complicitat en una instantània que de ben segur que no fa gràcia a la mare de Rocío.

Amb tot, Rocío Flores evidencia que segueix posicionant-se clarament a favor del pare i la família paterna. No sembla molt impactada pel relat esfereïdor de la mare, que ha colpit tothom excepte la seva pròpia filla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa