El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores reacciona a la reaparició de la mare amb una foto que ho diu tot
  • CA

Rocío Carrasco reapareixerà a Sálvame aquest dimecres 25 d’agost, un moment televisiu molt esperat quan queden poques setmanes perquè estrenin la segona temporada del seu documental. Primer, la filla de Rocío Jurado va deixar verd l’exmarit, Antonio David Flores, i ara és el torn d’explicar per què no té bona relació amb la seva pròpia família. Els Mohedano han fet el buit a Rocío des de fa anys, el que fa que hi hagi molt d’interès sobre el motiu que hi ha al darrere. En l’última emissió de Sálvame han deixat clar que Rocío parlarà del diari secret de la mare i que tot el que s’hi explica resoldrà molts dubtes.

Molts esperaven la reacció de la seva filla després de l’anunci de la seva reaparició a televisió. Rocío Flores s’ha posicionat a favor del pare des del principi, el que divideix encara més a la família. No té relació amb la mare des del 2012, quan es van enfrontar en una baralla que va trencar definitivament la complicitat entre elles. La jove ha treballat de tertuliana de televisió mentre emetien Supervivientes per poder defensar la madrastra, l’actual dona del seu pare. Ara que el reality ha acabat, torna a tenir un perfil mediàtic més baix. Ara bé, això no fa que hi hagi menys expectació al seu voltant. La premsa rosa segueix tots els seus moviments, el que ella és perfectament conscient.

Segurament per això ha decidit publicar una fotografia amb el seu germà David a la casa del pare: “La meva vida, dolça llar“. Una imatge i un missatge contundent amb el que deixa clar que el seu lloc està al costat d’Antonio David i Olga Moreno.

Rocío i David Flores, junts i somrients a casa / Instagram

L’apropament entre mare i filla sembla més lluny que mai, una mala relació de la que cap de les dues ha volgut parlar gaire aquestes últimes setmanes. Caldrà esperar per veure si canvia alguna cosa amb la nova temporada del documental de Rocío Carrasco.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa