La foto de Rocío Flores que no farà gens de gràcia a la mare

Rocío Carrasco veu com la seva filla està cada cop més unida al pare i la madrastra

La guerra de Rocío Carrasco amb els seus fills cada cop empitjora més. Rocío i David Flores no es parlen amb ella des de anys i no sembla que aquesta mala relació estigui a prop de reduir-se. La filla va intentar posar-se en contacte amb la mare després de l’emissió del seu documental, però Rocío Carrasco assegurava que encara no se sentia preparada per mantenir una conversa amb els fills. Mentrestant, Rocío Flores s’uneix més i més al pare i a la seva madrastra; una bona relació que no agrada gens a Carrasco. L’últim gest de la noia? Compartir una fotografia amb ells, el seu xicot i el germà en un restaurant, la que acompanyava d’un missatge que haurà fet mal a la seva mare: “Dinar familiar“.

Rocío Flores ha fet evident que adora el seu pare i que no es creu les acusacions de la seva mare, que no dubta en assenyalar-lo com un maltractador i un mentider. La filla gran de l’exparella s’ha posicionat al costat d’Antonio David des del principi i així ho segueix fent, completament indiferent a les queixes, laments i anècdotes de la mare.

Rocío Flores, amb Antonio David, Olga Moreno i el germà / Instagram

Rocío Flores tampoc no dubta en enviar dards enverinats a Rocío Carrasco, així com en assegurar públicament que considera a Olga Moreno com la seva mare. Els gestos de menyspreu cap a la mare són cada cop més habituals, a més a més, el que no ajuda a què Carrasco tingui ganes de parlar amb ella i recuperar la relació. De moment cadascuna segueix el seu camí i deixen caure alguna crítica cap a l’altra sempre que poden. Els teleespectadors de Telecinco estan encantats amb aquesta guerra, la que s’ha fet mediàtica aquest últim any. Només queden dues setmanes per a l’estrena de la segona temporada del documental, un moment que pot ser decisiu en la relació de Rocío Carrasco i la seva família.

Nou comentari