Rocío Flores destrossada darrere de les càmeres: “Està completament abatuda”

La néta de Rocío Jurado fa anys que no es parla amb la seva mare, i ara han acomiadat al seu pare de Mediaset

L’emissió de la sèrie documental de la vida de Rocío Carrasco, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, ha portat nombroses conseqüències -com l’acomiadament d’Antonio David Flores de Mediaset- i reaccions. Però, sens dubte, una de les persones que pitjor ho deu estar passant és la seva filla, Rocío Flores. Tot i que no ha parlat públicament, amb el pas de les hores i els dies, les càmeres del programa del cor han captat que Rocío cada vegada està més afectada.

Sergi Ferré, reporter del programa ‘Sálvame’ ha explicat aquest dimarts que ha fet un seguiment exhaustiu de Rocío i que la notava “completament abatuda”: “Ahir va aguantar més el tipus, però avui tenia pitjor cara, ho està passant malament”. Fora de càmera, Sergi li aconsellava que s’aturés, expliqués com es troba i, d’aquesta manera, rebaixar la tensió mediàtica, i així ha estat: “Ens ha atès una última vegada molt més tranquil·la, i li hem pogut preguntar més coses”.

No obstant això, fora de càmeres s’ha mostrat més vulnerable: “Li he donat les gràcies, s’ha trencat, ha arrencat el cotxe i gairebé es posa a plorar”, ha revelat el periodista del programa de les tardes de Telecinco. No han de ser moments fàcils per la néta de Rocío Jurado, ara que la seva mare, amb la que fa anys que no es parla, ha confessat que va intentar suïcidar-se, que el seu pare la va maltractar física i psicològicament.

A més, tot això ha provocat que Mediaset hagi prescindit de la col·laboració d’Antonio David Flores en tots els seus programes de televisió, de manera que aquest ho té molt difícil per defensar-se públicament.

Nou comentari