Rocío Flores demanda la productora ‘La Fábrica de la Tele’

Óscar Cornejo i Adrián Madrid declararan en qualitat d'investigats el proper 21 d’octubre

Sembla que la família d’Antonio David Flores no s’atura en la seva creuada contra la productora ‘La Fábrica de la Tele’. Després de la demanda interposada, i guanyada, per l’exmarit de Rocío Carrasco contra la productora, ara és la seva filla Rocío Flores qui ha pres la decisió de demandar. Segons publica ‘La Razón’, unes setmanes després que Rocío Carrasco fes públic al programa ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ la sentència que hi havia contra la seva filla Rocío Flores per haver-la agredit, Flores va interposar una demanda pel Penal als propietaris de ‘La Fábrica de la Tele’.

La va interposar en el Jutjat d’Instrucció Núm. 38 de Madrid per fer pública la sentència que la va condemnar com a “autora responsable d’un delicte de maltractament habitual, d’un delicte de maltractament, d’una falta continuada d’amenaces i d’una falta continuada d’injúries” cap a la seva mare. Cal recordar que la llei obliga al fet que totes les sentències condemnatòries de menors quedin en un registre d’antecedents penals sota la protecció del tribunal que les jutja. Aquestes sentències en cap concepte poden fer-se públiques, tot això amb la finalitat de protegir els menors i evitar així que se’ls estigmatitzi socialment i que interfereixi en el desenvolupament lliure de la seva personalitat.

Antonio David Flores guanya la batalla a 'Sálvame' - Telecinco
Antonio David Flores | Telecinco

Segons el mateix diari, en ser llavors menor d’edat, i com ve recalcat durant tot el procediment, Rocío Flores va considerar que publicar aquesta sentència representa “una invasió a la seva intimitat personal i familiar”, i és per aquest mateix motiu pel qual va decidir recórrer a la Justícia. La mateixa Justícia que ja ha decidit que Óscar Cornejo i Adrián Madrid declarin en qualitat d’investigats. Tots dos es donaran cita en els Jutjats de Plaza Castilla de Madrid el proper dijous 21 d’octubre a les 10 hores en el Jutjat d’Instrucció Número 38. Una vista en la qual el jutge decidirà si troba o no indicis de criminalitat després de l’emissió del documental de Rocío Carrasco.

Nou comentari