El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores, desesperada, canvia de vida i professió
  • CA

La imatge pública de Rocío Flores ha anat variant amb el pas del temps. Antonio David Flores, el seu pare, va optar per mantenir-la allunyada de la premsa en un principi. Volia protegir-la de les revistes del cor, que ho volien saber tot sobre ella des que se sabés que havia demanat viure amb ell per “diferències irreconciliables” amb la mare, Rocío Carrasco. Aquest hermetisme va quedar enrere quan el tertulià de televisió entrava a concursar a GH VIP i Rocío va acceptar defensar-lo des de plató. Aquesta va ser la seva primera incursió en aquest món, uns primers programes en els que plorava perquè la mare no volia saber res d’ella. I d’aquí, va passar a signar un contracte amb El Programa de Ana Rosa per ser col·laboradora de la secció de la premsa rosa i comentar el concurs de la madrastra, d’Olga Moreno, a Supervivientes. El que la noia no s’esperava era que la mare decidís trencar el seu silenci precisament en aquell moment, quan va començar a emetre’s el documental de Telecinco. El problema? Que la imatge de Rocío Flores va empitjorar dràsticament quan la mare la va acusar d’haver-li fet la vida impossible i de, fins i tot, pegar-li una pallissa.

Aquí començaven els problemes per a la jove tertuliana, que rebia moltes crítiques per posicionar-se a favor del pare en una guerra bruta i amb denúncies per maltractament pel mig. No l’ha ajudat que Antonio David i Olga s’hagin separat recentment, el que ha trencat una altra vegada l’harmonia familiar de Rocío Flores. La imatge de la noia està deteriorada i això fa que moltes marques amb les que treballava a Instagram hagin deixat de voler que els representi. El programa de María Patiño a Telecinco, Socialité, ha assegurat aquest cap de setmana que “el sou de Rocío Flores s’ha reduït a menys de la meitat“. No ajuda que no publiqui molt sovint, una deixadesa que no agrada a les marques. Que hagi perdut seguidors és un motiu més que explica aquesta pèrdua d’ingressos, la que la tindria molt preocupada: “Cada vegada guanya menys diners i necessita cert patrimoni per poder ajudar a la seva família, que tampoc no va bé econòmicament perquè Antonio David segueix sense feina”.

Rocío Flores, fotografiada mentre plora al carrer / Europa Press
Rocío Flores, fotografiada fa uns dies mentre plorava al carrer / Europa Press

És per tot això que Rocío Flores hauria fet un replantejament de la seva vida professional. El futur com a influencer està complicat i la feina a televisió li costa cada vegada més. La solució que ha trobat passar per abandonar aquest món i centrar-se en estudiar una altra vegada. Fins ara només havia estudiat un grau superior de dietètica, un àmbit que torna a abandonar per provar sort en les empreses. La filla de Rocío Carrasco i Antonio David s’ha matriculat a un institut de formació professional en els que ha iniciat uns estudis nous en administració i gestió financera. El preu d’aquest curs és de 3.900 € l’any, un preu que des del centre asseguren que pot pagar-se a terminis. Rocío Flores canvia de vida per intentar tenir més sort fora de televisió i les xarxes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No us fa vergonya publicar aquesta merda ? a novembre 15, 2021 | 18:48
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? novembre 15, 2021 | 18:48
    Canvi de presentació però aquesta merda de secció no desapareix

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa