El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores defensa la madrastra en un discurs ple de ràbia
  • CA

Rocío Flores està farta i ha decidit canviar d’actitud. En el debat de Supervivientes d’aquest dimarts l’hem vist més enfadada que mai i disposada a deixar clar que sempre donarà suport a la seva madrastra, a Olga Moreno. La dona del seu pare està concursant en el reality i la té a ella com a defensora, un paper que ha començat a desenvolupar d’una altra manera.

Molt enfadada per l’actitud dels companys amb Olga, Rocío ha decidit fer un cop sobre la taula: “L’actitud de Tom amb ella em sembla horrorosa. Es barallen pel menjar i com presumeix! La manera que té Tom de discutir em sembla súper baixa”.

Poc després, era Alexia Rivas qui enviava una indirecta a Rocío que l’acabava fent esclatar: “Com pots dir que hi ha persones que la defensen més? Saps per què jo no la defenso a mort com he fet tota la vida? Perquè estic en un punt molt complicat per les coses de fora i es barregen les coses. Em trencaré la cara per Olga fins el dia que mori, li molesti a qui li molesti i es posi qui es posi davant. Des que em vaig asseure aquí que estic suportant el mateix argument. Que si Olga manipula, que si tal… Les persones que critiqueu a Olga, em podeu dir alguna cosa diferent? Gràcies”.

Rocío Flores, desafiant en l’últim programa de Supervivientes / Telecinco

“Jo el que veig és que és bona concursant, bona persona i bona supervivent. I qui no ho vulgui veure, doncs serà el seu problema. Aquesta és una realitat. Ja no es poden fer amistats a Supervivientes perquè és estratègia?”. Més àcida i nerviosa que mai, Rocío ha volgut demostrar que si no parla més és perquè per dins està destrossada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa