El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores defensa a Olga Moreno: “Som una família unida”
  • CA

Rocío Flores s’ha pronuncia en ‘El programa de Ana Rosa’ després de les noves paraules d’Olga Moreno a ‘Supervivientes’. La filla de Rocío Carrasco ha estat molt dura amb els que critiquen a la dona d’Antonio David Flores, i l’ha secundat públicament.

La col·laboradora ha visualitzat atentament les imatges de la passada gal·la i ha declarat: “No l’he vist carregar contra ningú”. “El que fa en aquest vídeo és contestar a Silvia la pregunta que li fa Jorge a la Palapa, en cap moment l’he vist ficar canya a absolutament ningú”; ha insistit.

D’altra banda, malgrat les crítiques, ha manifestat: “I el que diu és la realitat, som una família unida“. En aquest moment, Alessandro Lequio l’ha aturat per dir-li: “Les llàgrimes són marca de la casa perquè també el teu pare es va passar el ‘GH VIP’ plorant”. La filla, molt seriosa, s’ha explicat: “El meu pare estava amb medicació”.

“Això de les llàgrimes d’Olga i que digui ‘els meus nens’, jo ho sento moltíssim, som una família, portem 20 anys units, ella ens ha tractat com els seus fills, exactament igual que a la seva filla, i és el que hi ha, per a ella som els seus nens”, ha manifestat Rocío Flores.

“Tu entens que això pot ofendre a la teva mare, a mi em molestaria”, li ha respost Lequio. Però la filla de Rocío Carrasco ha replicat: “A mi no és a qui li has de preguntar això, no et puc contestar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa