El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores, en evidència per la filtració d’un àudio del representant
  • CA

La tertuliana Rocío Flores s’ha convertit en un personatge imprescindible en la premsa del cor. La filla de Rocío Carrasco i Antonio David és col·laboradora d’El Programa de Ana Rosa des que la seva madrastra, l’Olga Moreno, participés a Supervivientes. L’objectiu de la jove era defensar-la mentrestant, però el món de la televisió li va agradar i allà continua omplint-se les butxaques. El seu paper no agrada a tothom, per això… De fet, molts l’acusen de ser un titella en mans del pare per intentar millorar la seva imatge. Ella sempre ho ha negat, però l’última informació que ha sabut Socialité sobre ella ho torna a fer pensar. El programa de Telecinco ha aconseguit uns àudios que la deixen en evidència. Per què? En saber que el seu representant dirigeix els seus comportaments perquè aconsegueixi ser protagonista de més repercussió mediàtica. Amb això queda clar que Rocío no és tan natural i espontània com vol fer pensar…

Agustín Etienne, l’home darrere de les seves intervencions televisives, li demana que “exageri” perquè la resta de mitjans de comunicació es facin ressò de les seves paraules: “Has de deixar anar una bomba. Has de dir la següent frase: “El dia que jo parli cau Espanya”, d’acord?”. Una petició que ella va complir i que, efectivament, la va fer protagonista de la premsa rosa poques hores després. Aquests àudios filtrats demostren que la jove està influenciada per terceres persones i que el seu discurs no és gens improvisats.

Rocío Flores, en evidència per la filtració d’uns àudios | Telecinco

El programa de Telecinco va més enllà i acusa directament el pare d’estar darrere de les exigències del representant de la filla, ja que busquen l’objectiu que netegin la seva imatge després del seu acomiadament: “Antonio David hauria trucat en quatre ocasions al representant per donar-li instruccions directes sobre què havia de dir la filla”. Ara totes les mirades estan centrades en la jove, la que sempre ha presumit de tenir un discurs sincer, propi i allunyat de les pretensions del pare. Tenint en compte que s’ha demostrat que això és mentida, com es justificarà públicament a partir d’ara? Els fans de la influencer -i també els detractors- esperen impacients la seva pròxima invitació a El Programa de Ana Rosa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa