El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Crítica demolidora a Rocío Flores: “Té els gèrmens i la tirania del pare, heu creat un monstre”
  • CA

Rocío Flores rep atacs per totes bandes. No agrada que s’hagi posicionat contra la mare d’una manera tan contundent, com tampoc no l’ajuda el testimoni tan brutal que va compartir Rocío Carrasco sobre la presumpta agressió que li hauria fet el 2012. La imatge pública de la jove ha empitjorat molt des que col·labora a Supervivientes, a més a més, on deixa anar comentaris fora de to i aixeca la veu als companys. Unes males maneres que trenquen la imatge de nena bona que tenia fins ara i que no sorprenen a antigues companyes seves.

Yiya va coincidir amb ella a Supervivientes quan les dues eren concursants, el que hauria fet que l’extravagant periodista s’adonés de com era. Així ho ha confessat en una entrevista al Deluxe: “No l’esteu criticant gaire i a mi em vau deixar verda. Jo vaig adonar-me de seguida de la tirania del poder que segueix. No em vau creure quan ho vaig dir i mira… A mi no em sorprèn el que estic veient d’ella ara”.

Yiya va subestimar-la, del que ara es penedeix “No considero que m’hagi enfrontat a ningú amb més poder que jo perquè crec que tots som iguals i aquell potser va ser el meu error. El meu error va ser considerar que jo tenia la mateixa validesa i em vaig equivocar, l’hauria d’haver tractat amb la submissió perquè és al que ella està acostumada, a que la tractin amb submissió. Ella controla perfectament a les càmeres, a més a més. Si veu que la càmera no l’està enfocant, posa ganyotes per provocar-me. Té una tirania de poder absolut i aquest monstre l’heu creat vosaltres. Una persona a qui no se li dona poder no actua així”.

El problema, segons Yiya, també és l’educació que ha rebut i els problemes familiars que ha viscut des de petit: “La seva actitud pertany a l’educació familiar que se li ha donat. Aquesta nena té els gens del pare, però també té els gèrmens. Ha viscut envoltada de tirania perquè el seu pare és així i ha seguit sent així”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Viva R Flores a juny 20, 2021 | 09:35
    Viva R Flores juny 20, 2021 | 09:35
    Senzillament no ho crec. Com jo i com moltíssima gent estem al seu costat. Una mare com cal sigui com sigui i pasi el que passi sempre hi serà al costat dels seus fills la sra mare no ho ha fet mai fins ara. Per ? (La pela ?
  2. Icona del comentari de: Rosa Kunz a juny 20, 2021 | 09:47
    Rosa Kunz juny 20, 2021 | 09:47
    Q es dediquin a estudiar i mirar- se a si mateixos. Quina vergonya de programes! Li estan fent moobing en aquesta noia la Flores i jo d ella denunciava als agressors psicològics.
  3. Icona del comentari de: encarnacion gonzalez perez a juny 21, 2021 | 09:55
    encarnacion gonzalez perez juny 21, 2021 | 09:55
    CREO QUE OS PASAIS , DEJAR A LA GENTE TRANQUILA, Y MAS A UNA NIÑA QUE HASTA AHORA NADA DIJO, Y ME PARECERIA MUY BIEN QUE HICIERA LO MISMO QUE SU MADRE, NO LOS HA PUESTO A TODOS VERDES POR DINERO DIGAN LO QUE DIGAN, PUES ELLA HACER LO MISMISIMO , Y PIENSO IGUAL QUE EL ANTERIOR COMENTARIO UNA MADRE NO HACE LO QUE ESTA Sra. ESTA HACIANDO...Y MUCHO MENOS CON UN NIÑO QUE NECESITA MUCHISIMO MAS QUE LA NIÑA A SU MADRE....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa