El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores critica el silenci de la seva mare abans de la docusèrie
  • CA

Rocío Flores continua carregant contra la seva mare, Rocío Carrasco. Preguntada aquest dilluns a ‘El Programa de Ana Rosa’, on treballa com a tertuliana, fins quan durarà el silenci del seu pare, Antonio David Flores, Rocío ha respost: “No li he preguntat, però espero que duri el màxim temps possible, perquè crec que és el millor”.

Alhora, la filla de l’exguàrdia civil ha assegurat que ella “prefereix” que el seu pare no parli i que no vagi als mitjans de comunicació. Ha estat en aquest moment, quan la periodista Beatriz Cortázar ha recordat que la seva mare “va estar callada durant molts anys, i segurament li hagués anat millor la vida si hagués parlat, perquè jo no soc partidari dels silencis pràcticament mai”.

Rocío Carrasco desapareix de 'Sálvame' - Telecinco
Rocío Carrasco – Telecinco

I Rocío Flores ha saltat en escoltar aquestes paraules de la periodista, i ha tornat a carregar contra la seva mare: “Ha estat callada segons de quina manera. Bàsicament, ha estat callada públicament, però aquí ha parlat tothom, menys jo”.

Alhora, ha aprofitat per defensar el seu pare: “El van fer fora de Telecinco, i jo entenc perfectament que ell ara no vulgui parlar amb els mitjans, i que parli al seu canal de Youtube”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa