La reaparició de Rocío Carrasco ha fet parlar molt als tertulians dels programes del cor. La filla de la Jurado deixava caure unes quantes acusacions contra la seva família materna, a qui deixarà verds en la segona temporada del seu documental. Preguntada també per la relació amb els seus fills, Carrasco ha estat molt clara: “No he rebut cap trucada seva, però tampoc no l’esperava en aquests moments. He de dir, però, que tinc l’esperança que en algun moment succeeixi. La vida és llarga, si Déu vol. Ara segueix sense ser el moment. Deixo oberta la reconciliació amb ells, encara que Rocío i David no estan en el mateix nivell”.

Unes paraules que pretenien ser conciliadores després de gairebé 10 anys d’enfrontament. Ara bé, aquestes paraules no han agradat gaire a la seva filla. Rocío Flores ha reaccionat davant dels micròfons d’Europa Press: “L’única que ha bastit ponts tot aquest temps es diu Rocío Flores”, deia tot referint-se a si mateixa.

Rocío Flores, en el plató de 'Supervivientes' - Telecinco
Rocío Flores, en el plató de Supervivientes / Telecinco

Molt enfadada, la jove es mostra indignada amb la mare: “No sé res ni he vist res, però no tinc res a dir. No vull parlar de res del que va comentar la meva mare. Només vull deixar lar que sempre he estat disposada a donar-li la mà, a una trucada i a una reconciliació amb ella“. “També vull dir que he posat en mans de la justícia les amenaces que segueixo rebent a la xarxa. Està en procés i tot anirà als jutjats”, prosseguia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa