El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores contradiu el pare i s’allunya de la nova madrastra
  • CA

Rocío Flores ha reaparegut aquest migdia molt més tranquil·la a El programa de Ana Rosa. La filla d’Antonio David i Rocío Carrasco torna a estar a primera línia mediàtica per culpa del pare, que ha confirmat la seva relació amb la reportera Marta Riesco. Cal recordar que la periodista era amiga de Rocío Flores, una amistat que s’ha trencat: “He tingut una conversa amb el meu pare, però això no vol dir que defensi el que és indefensable”, ha dit en referència a com ha mentit sobre aquesta nova relació. La jove Rocío ha desacreditat el pare i ha contradit el seu testimoni, el que basava en una data falsa: “No és cert que se separés d’Olga el mes d’octubre. Jo sabia que estaven separats des d’abans i, a més a més, jo sé millor que ningú com estava la situació a casa meva abans que Olga marxés a Supervivientes. Són 20 anys junts i no em sorprèn, no em sembla estrany”.

A Rocío no li ha agradat assabentar-se per la premsa de l’aventura amorosa del pare amb Marta Riesco, el que denuncia públicament: “Jo vaig començar a notar coses estranyes, però creia que simplement era un rumor. El que tinc clar és que no vull mantenir una conversa amb ella. Encara estic assimilant la situació i l’única cosa que vull és que la meva família sigui feliç i les coses es facin el millor possible. Espero que ella respecti els meus temps i jo respectaré altres coses. No em veig capacitada per parlar amb ella ara i tampoc no tinc ganes. No vull saber res. I no, no protegeixo el meu pare. Quan li he de dir alguna cosa, se la dic i especialment si està mal feta. Alhora, però, aquest home de qui ara es parla tant és l’única persona que mai no m’ha deixat sola. Públicament no vull dir res més, perquè realment he plorat molt més per la meva mare”.

Rocío Flores reflexiona sobre la nova vida del pare / Telecinco

La jove no ha pogut evitar emocionar-se en veure les imatges del seu pare d’aquest cap de setmana, quan demanava respecte a la premsa. Rocío Flores no està d’acord amb la seva actitud i amb la manera de fer les coses que ha tingut, però no vol ficar el dit a la ferida així que optarà per no criticar-lo gaire públicament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa