El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores contra Carmen Borrego: “T’hauries de plantejar moltes coses”
  • CA

La confirmació de la relació de parella que mantenen des de fa temps Antonio David Flores i Marta Riesco ha generat desenes de reaccions. Una d’elles ha estat la de Carmen Borrego, amiga íntima de Rocío Carrasco. Carmen va fer unes declaracions al programa ‘Salvame’, on treballa com a tertuliana, assegurant que no es creu ni a Olga, ni a Antonio David, “ni tampoc les llàgrimes de Rocío Flores, perquè jo crec que ella sap molt més del que diu”.

I, des de ‘El Programa de Ana Rosa’, Rocío ha volgut respondre a la germana de Terelu Campos: “No la veig molt empàtica, però no ho ha estat mai, així que no em sorprèn”, i ha afegit: “Em quedo amb l’última frase que ha dit, que sé més coses de les que dic. Doncs sí, tens tota la raó del món: sé moltes més coses de les que dic, i no només d’aquest tema”.

Rocío Flores | Telecinco

“Torno a dir el mateix de sempre: la gent que defensa totalment a la meva mare, no teniu la necessitat de tirar-me a mi per terra. Però veig que dona absolutament igual el que digui perquè al final ho continuareu fent. Que cadascú pensi el que vulgui. Jo l’altre dia no ho vaig passar gens bé, va ser el dia més complicat que he viscut a la televisió”, ha assegurat.

I, finalment, la filla d’Antonio David i Rocío Carrasco ha conclòs: “I si no empatitzes amb mi, no ho facis. Però soc la filla de la teva amiga, i potser t’hauries de plantejar algunes coses. Tu i molta altra gent”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa