El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Revelen els exigents requisits de Rocío Flores per ser tertuliana de Telecinco
  • CA

El fitxatge de Rocío Flores per El Programa de Ana Rosa ha generat moltíssims comentaris. Antonio David Flores, el seu pare, ha estat acomiadat de Telecinco després de les acusacions de la seva exdona, Rocío Carrasco, la mare de Rocío Flores. Però és que la jove també va ser condemnada per agredir la mare, el que fa que bona part dels teleespectadors de la cadena no entenguin per què a ella no la fan fora.

El magazín matinal ha contractat Rocío Flores com a tertuliana amb l’objectiu de defensar la seva madrastra, que està concursant actualment a Supervivientes. Ara bé, sembla que el seu fitxatge no ha estat fàcil.

Ana Rosa va assegurar que van acordar que col·laboraria amb ells abans d’emetre’s el documental de la seva mare i que per això havien acordat que només parlaria sobre el concurs d’Olga. Fins ara no ha dit res sobre les declaracions de la mare, el que fa pensar que un dels requisits per ser tertuliana és, precisament, no haver de pronunciar-se públicament sobre aquest tema.

Rocío Flores, en directe a Telecinco
Rocío Flores, en directe a Telecinco

Lecturas publica avui en exclusiva que aquesta no seria l’única condició que hauria imposat Rocío Flores abans de signar amb la cadena. Què més ha demanat? Expliquen que hauria aportat una llista de col·laboradors vetats, amb els que no vol coincidir si volen que segueixi treballant amb ells. En general, parlem de tertulians crítics amb el seu pare, els que de ben segur que no li posarien tan fàcil la feina com fan ara els defensors d’Antonio David.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa