El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores aprofita el drama de la mare i fitxa per un programa de televisió
  • CA

Rocío Flores sempre ha estat la gran perjudicada de la guerra entre Antonio David i Rocío Carrasco. Es van divorciar quan ella era molt petita, el que ha provocat que hagi viscut pràcticament tota la vida amb el constant retret entre un i l’altre. Aquestes últimes setmanes s’està parlant de la seva família més que mai, arran del documental de la seva mare. Rocío està relatant l’infern que li hauria fet viure Antonio David, a qui acusa d’haver manipulat els fills per allunyar-los d’ella.

Fa gairebé nou anys que Rocío Flores va deixar de parlar amb la seva mare, però es pensava que acabarien reconciliant-se després d’aquest atac de sinceritat de la mare. No obstant això, sembla que la jove no se la creu i és per això que segueix defensant Antonio David. Per a Rocío Flores, qui li ha fet de mare és Olga Moreno, l’actual dona del seu pare. L’estima moltíssim i la defensa davant de tot, el que ha tornat a demostrar aquests dies en fer una promoció increïble de la participació d’Olga a Supervivientes.

A Instagram ha aplaudit el seu paper durant la primera gala, emesa aquest dijous, però això no és tot. Acaba de sortir a la llum que Rocío Flores ha fitxat per El programa de Ana Rosa per defensar Olga Moreno quan parlin del reality cada divendres. D’aquesta manera trenca la seva promesa de no acudir a televisió enmig del terratrèmol mediàtic de la mare, de qui és molt probable que li preguntin tenint en compte que encara no s’ha pronunciat al respecte públicament.

Rocío Flores | Europa Press
Rocío Flores, en una foto d’arxiu | Europa Press

És el personatge d’actualitat més buscat, el que envoltarà la seva primera aparició en antena de moltíssima expectació. Serà aquest migdia, quan Ana Rosa i els seus col·laboradors comentin la gala d’ahir. Saber la seva opinió sobre el relat de la mare serà una pregunta obligada, el que caldrà veure és què acaba dient Rocío Flores.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa