El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores carrega com mai contra la seva mare, Rocío Carrasco
  • CA

Rocío Flores no pot més. I ha esclatat com mai contra la seva mare, Rocío Carrasco. Ha estat ‘El Programa de Ana Rosa’ qui ha emès un vídeo on una reportera parla pel carrer amb Rocío Flores, i li pregunta si creu que la seva mare portava raó quan va vaticinar que el seu pare, Antonio David Flores, acabaria posant-la plorant davant d’una càmera per a dir que són una família unida, tal i com ha passat.

En aquest moment, Rocío Flores es mostra molt contundent: “Esteu molt equivocats, i em toca molt els nassos aquest tema, i totes les reflexions que es fan, barrejant moltes coses, perquè és el que convé, per l’huracà Rocío Carrasco”. En aquesta línia, també ha respost al comentari que li ha fet la reportera assegurant que la seva mare pateix quan la veu plorar a la televisió: “Que em diguin que la meva mare pateix molt quan em veu plorar… Doncs he plorat molt més per ella durant pràcticament un any. I ja ha arribat un punt en el que jo, com a filla, ja estic farta”.

Rocío Flores | Telecinco
Rocío Flores | Telecinco

“Em toca una mica els nassos tot plegat. La meva mare ha fet un documental on ha acusat a una persona de maltractament, i cal recordar que la justícia ja es va pronunciar. Però si comencem a fer valoracions del que diu ella en el documental i la realitat de les coses, estem bastant equivocats”, ha insistit Rocío Flores.

Finalment, deixa molt clar que “no hi haurà cap apropament amb la meva mare, per ara. A més, no depèn de mi”. “Que comenci per trucar al meu germà, que és el que ha de fer”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa