Rocío Flores, condemnada per maltractar la mare durant tres anys

El jutge va considerar provat que Rocío Flores maltractava la mare quan era menor d'edat

Fins ara tot eren especulacions en la història de Rocío Carrasco i la seva filla, Rocío Flores. Mare i filla no es parlen des de fa pràcticament una dècada. Per què? La batalla judicial que manté Rociíto amb el pare de la nena, Antonio David Flores, sembla interminable. Però aquesta ruptura familiar amagava un episodi encara més greu: una sentència judicial en la qual el jutge va condemnar la nena de maltractar continuadament la mare durant tres anys.

Vanitatis‘ ha aconseguit la sentència en exclusiva, una autèntica bomba que posaria fi a tots els rumors que han envoltat la mala relació de mare i filla. En cas de ser cert, el mitjà hauria tret a la llum per què Rocío Flores va anar a viure amb el seu pare: perquè el jutge hauria prohibit que la nena s’apropés a la mare mitjançant una ordre d’allunyament

A la sentència queda clar que van considerar provat que la nena, que llavors només tenia 15 anys, va maltractar, pegar i amenaçar la mare continuadament durant tres anys. Tot hauria arribat al jutjat després d’un incident molt greu entre mare i filla. S’haurien barallat per una nectarina, el que provocava que Rocío Flores tirés a terra la mare i li comencés a donar cops de peu. La nena hauria marxat corrents cap al cotxe i li hauria demanat al xòfer que la portés a comissaria, però ell la va portar a l’escola”. 

Rocío Flores   Telecinco

Rocío Flores / Telecinco

Un cop allà, la nena hauria exigit al director de l’escola que la deixés anar a la comissaria, però tampoc no li van deixar. Desesperada hauria trucat al pare, que hauria enviat una parella d’amics perquè recollessin la nena. I d’aquí, a què la nena presentés una denúncia contra la mare per un presumpte delicte de maltractament.

La nena assegurava que la mare l’havia pegat, per la qual cosa la va denunciar. Va arribar a afirmar, segons el mitjà, que la mare l’havia agafat del coll i l’havia intentat ofegar. El problema? Que el metge no va veure indicis d’aquest maltractament i no ho van poder demostrar. En canvi, el jutge sí que va considerar provat que Rocío Flores maltractava la mare: “Des de fa aproximadament tres anys, i de manera reiterada, està atemptant contra la pau familiar”. 

Rocío Carrasco   Europa Press

Rocío Carrasco /  Europa Press

El seu pare va recórrer la decisió judicial en nom de la filla, però l’escrit va acabar sent rebutjat. Una història que explicaria després de molts anys el motiu de pes pel qual la relació està completament trencada. 

Nou comentari