Rocío Flores deixa verda la mare: “Fa set anys que no t’interesses per la salut del teu fill”

La jove reacciona a les últimes declaracions de Rocío Carrasco, a qui no es creu

Rocío Flores ha tornat a esclatar. En un primer moment va optar per no pronunciar-se sobre les declaracions de la seva mare, però les últimes confessions de Rocío Carrasco l’han indignat i així ho ha volgut demostrar. Aquest migdia ha aprofitat el seu lloc de feina a El Programa de Ana Rosa per opinar sobre el següent capítol del documental. Aquest dimecres, es parlarà per primer cop de la pallissa que hauria donat Rocío Flores a la seva mare el 2012, un episodi molt tèrbol del qual Carrasco hauria demanat que s’eliminessin els 11 minuts més durs.

Rocío Flores dona la seva versió a El Programa de Ana Rosa / Telecinco

“S’ha dit que eliminen 11 minuts del capítol per protegir-me. Doncs jo crec que quan vols protegir la teva filla, no fas un episodi en el qual parles d’ella. Això de la protecció cap a mi ho poso en dubte. Demano als responsables del documental i al responsable de la cadena que s’emeti el capítol sencer. Vull saber què diu la meva mare i com ho diu. A més a més, que em sembla qüestionable que ara decideixi ocultar una part d’un documental que fa més d’un any que està gravat”, ha etzibat visiblement enfadada.

I afegeix: “Em sembla irònic perquè es diu que Rocío Carrasco ha aixecat telèfons perquè no es parli d’aquesta agressió i ara seu amb la sentència a la mà per parlar-ne… Jo no tinc por. Vaig tenir por fa molts anys. Sé molt bé què he viscut en aquella casa i aquí em quedo”.

Rocío Flores reacciona a les declaracions de la mare a El Programa de Ana Rosa / Telecinco

Rocío Flores pot arribar a entendre per què la mare no la truca, ja que aquesta va reconèixer a televisió que no se sent preparada per parlar amb ella i que els psicòlegs li han recomanat que esperi una mica: “Està bé, però i el meu germà? El meu germà està a dins d’aquest pack? L’equip mèdic també li recomana que no parli amb el meu germà? Ni una trucada en 7 anys ni per preocupar-se pel seu estat de salut? Fes-ho quan creguis que estàs preparada, però truca al teu fill almenys”.

Caldrà esperar per veure si Rocío Carrasco contesta després dels retrets de la filla.

Nou comentari