El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores deixa verda la mare: “Fa set anys que no t’interesses per la salut del teu fill”
  • CA

Rocío Flores ha tornat a esclatar. En un primer moment va optar per no pronunciar-se sobre les declaracions de la seva mare, però les últimes confessions de Rocío Carrasco l’han indignat i així ho ha volgut demostrar. Aquest migdia ha aprofitat el seu lloc de feina a El Programa de Ana Rosa per opinar sobre el següent capítol del documental. Aquest dimecres, es parlarà per primer cop de la pallissa que hauria donat Rocío Flores a la seva mare el 2012, un episodi molt tèrbol del qual Carrasco hauria demanat que s’eliminessin els 11 minuts més durs.

Rocío Flores dona la seva versió a El Programa de Ana Rosa / Telecinco

“S’ha dit que eliminen 11 minuts del capítol per protegir-me. Doncs jo crec que quan vols protegir la teva filla, no fas un episodi en el qual parles d’ella. Això de la protecció cap a mi ho poso en dubte. Demano als responsables del documental i al responsable de la cadena que s’emeti el capítol sencer. Vull saber què diu la meva mare i com ho diu. A més a més, que em sembla qüestionable que ara decideixi ocultar una part d’un documental que fa més d’un any que està gravat”, ha etzibat visiblement enfadada.

I afegeix: “Em sembla irònic perquè es diu que Rocío Carrasco ha aixecat telèfons perquè no es parli d’aquesta agressió i ara seu amb la sentència a la mà per parlar-ne… Jo no tinc por. Vaig tenir por fa molts anys. Sé molt bé què he viscut en aquella casa i aquí em quedo”.

Rocío Flores reacciona a les declaracions de la mare a El Programa de Ana Rosa / Telecinco

Rocío Flores pot arribar a entendre per què la mare no la truca, ja que aquesta va reconèixer a televisió que no se sent preparada per parlar amb ella i que els psicòlegs li han recomanat que esperi una mica: “Està bé, però i el meu germà? El meu germà està a dins d’aquest pack? L’equip mèdic també li recomana que no parli amb el meu germà? Ni una trucada en 7 anys ni per preocupar-se pel seu estat de salut? Fes-ho quan creguis que estàs preparada, però truca al teu fill almenys”.

Caldrà esperar per veure si Rocío Carrasco contesta després dels retrets de la filla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa