El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores ignora el patiment de la mare i rep crítiques ferotges: “Ets pura maldat”
  • CA

Rocío Carrasco ha donat la cara i ha explicat la seva colpidora veritat en un documental molt comentat. Ha denunciat haver estat víctima de maltractament durant molts anys, així com d’una campanya de desprestigi de la qual ha col·laborat la seva pròpia filla. Rocío Flores s’ha posicionat a favor del pare des que comencés aquesta guerra, el que la mare no li retreu perquè sap “amb certesa” que Antonio David Flores, el seu pare, l’ha manipulat perquè l’odiï.

Fa pocs dies, Rocío Flores fitxava per Telecinco com a col·laboradora d’El Programa de Ana Rosa, el que tothom pensava que faria servir per donar la seva versió sobre les paraules de la mare. Fa nou anys que no es parlen, per la qual cosa l’expectació mediàtica és immensa. Sorprenentment, la jove optava per no comentar absolutament res sobre el documental de la mare. De fet, ha fet com si no existís.

L’objectiu del seu fitxatge, doncs? Que comenti el concurs de la seva madrastra, Olga Moreno, a Supervivientes. A bona part dels teleespectadors els ha fet bullir la sang veure la noia defensar amb dents i ungles la dona d’Antonio David Flores mentre ignora completament el patiment de la mare. Cal recordar, a més a més, que està condemnada per haver agredit la mare en diverses ocasions. Feliç, somrient i animant amb totes les seves forces a Olga, uns quants tuitaires han engegat una campanya en la qual l’acusen de ser còmplice de tot el mal que ha causat el pare a la seva mare.

“Em sembla una vergonya que Rocío Flores estigui aquesta nit a plató, una prova més que no li importa la seva mare biològica. Després anem de víctimes…”, “Veient la fredor actual de Rocío Flores, fa que no em cregui la nena que plorava l’any passat per la mare”, “Primer vaig pensar que eres víctima, ara penso que ets pura maldat“, “L’única cosa positiva és que Rocío Flores està quedant retractada. Mai no me la vaig creure” o “Rocío, et veig molt preocupada per Olga i molt alegra alhora per veure-la bé. Quina pena que no sentis la mateixa compassió per la teva mare”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa