El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío explica per què David Flores va rebre a Olga Moreno al plató de ‘Supervivientes’
  • CA

Després de la polèmica entrada de David Flores al plató del programa ‘Supervivientes’ per rebre a Olga Moreno, guanyadora del concurs, aquest dilluns a ‘El programa del verano’, Joaquín Prat ha preguntat a Rocío Flores per què el seu germà va tenir aquest gest amb Olga. Rocío ha explicat que 20 persones, amics i familiars d’Olga, es van traslladar a Madrid per a rebre a la concursant, abans de saber que acabaria sent la guanyadora.

En les instal·lacions de Mediaset només es trobava Rocío, “l’única que estava des del minut zero a Telecinco era jo“. Quan Olga anava guanyant en el televot a Melyssa, segons Rocío, David va insistir: “Jo vull anar a rebre-la, jo vull anar a rebre-la”. Finalment, el van deixar anar. D’altra banda, la seva filla Lola, en ser menor no va poder anar-hi perquè “no va arribar a temps l’autorització”.

Davant els dubtes que es puguin crear sobre si va ser decisió de David, la filla de Rocío Carrasco ha assenyalat que el seu germà “és una persona que va complint anys, pensa per si sol”. També, ha volgut recalcar que està farta de què es parli del seu germà “en termes que no són”.

Molt emocionada, Rocío Flores ha relatat que després d’aquesta victòria, “David està radiant, jo estic radiant, estem tots molt feliços“, i ha aclarit que el moment de rebuda va ser “el que es va veure, pur sentiment”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa