Rocío Carrasco, superada per la polèmica: “El marit l’ha abduït”

Amador Mohedano ha tornat a encendre la metxa contra Rocío Carrasco. El germà de Rocío Jurado ha carregat contra la neboda a ‘Sábado Deluxe’ en una entrevista molt dura, la que torna a posar d’actualitat la mala relació de Rocío amb els seus fills: “Van tenir una discussió per una fruita, crec. Però fos el que fos, no és perquè vuit anys després no vulgui veure la seva filla. I al seu fill? Per què no el vol veure? És cert que els nens no eren feliços ni estaven a gust en aquella casa”.

Rocío Carrasco   Europa Press

Rocío Carrasco / Europa Press

I és que segons Amador, Rocío va canviar radicalment quan va començar a sortir amb Fidel: “La meva neboda era encantadora fins que ho va deixar de ser. Algú amb molta ambició, en Fidel, l’ha abduït. Jo només dic que Fidel tenia molt d’interès en saber què passaria amb l’herència de Rocío Jurado…”, deixava caure.

Amador Mohedano al 'Deluxe'   Telecinco

Amador Mohedano al ‘Deluxe’ / Telecinco

Una acusació que donava ales a Terelu Campos i Carmen Borrego per defensar-la a ‘Viva la vida’. Són amigues properes de Rocío, el que els dona peu a assegurar que no ho està passant gens bé: “Per primer cop l’he vist superada. Fins ara estava relativament tranquil·la, amb el pòsit de tristesa que viu des de fa anys. Fa molt de temps que pateix, considerem que és una víctima. I Fidel no s’ha quedat amb res. Tot el que té és perquè Rocío li ha donat. Ens fa molta pena la situació que està vivint i tot el que està passant. No té els seus pares, afortunadament té a Fidel”. 

Carmen Borrego parla de Rocío Carrasco a 'Viva la vida'   Telecinco

Carmen Borrego parla de Rocío Carrasco a ‘Viva la vida’ / Telecinco

Rocío Carrasco no vol parlar públicament, però hauria deixat clar a les seves amigues que té ganes d’aclarir a determinades persones què hi ha de cert en acusacions que s’han fet sobre ella. 

Nou comentari