El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els companys de feina de Rocío Carrasco, indignats pel seu sou: “Triplica el nostre”
  • CA

Rocío Carrasco ha estat el gran fitxatge de Sálvame aquesta temporada. Les expectatives eren altíssimes, per la qual cosa van accedir a pagar-li una milionada. El que no s’esperaven és que es filtrés tan ràpidament quant li estan pagant, entre 2.500 i 3.000 € per programa. Aquestes xifres haurien molestat els seus companys, que veuen que la nova tertuliana estaria triplicant els seus sous quan acaba d’arribar. A Semana han arribat les crítiques de la resta de col·laboradors, que confirmen que “no és fàcil” saber la diferència de tracte econòmic que existeix entre ells: “Som conscients que Rocío genera un gran interès, però també sabem que l’audiència que està fent tampoc no és l’esperada”.

Haurien estat diversos els tertulians que haurien manifestat el seu enuig i indignació: “El salari de Rocío Carrasco és molt més alt que el de la resta, fins i tot els més consagrats, i això ha generat mal rotllo”. Els directors estarien intentant calmar els ànims i confien que s’oblidin del tema perquè cadascun d’ells té les seves condicions signades.

Rocío Carrasco, contundent contra Olga Moreno - Telecinco
Rocío Carrasco, contundent contra Olga Moreno / Telecinco

Rocío Carrasco seguirà al capdavant de la seva secció, en la que s’estarien plantejant fer canvis per intentar millorar l’audiència que està fent. Una col·laboració setmanal que està generant més problemes i maldecaps que diners i bones xifres.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juliol 23, 2021 | 20:07
    M'importa una merda juliol 23, 2021 | 20:07
    M'importa una merda el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si van fluixos de ventre o van restrets. Així mateix, m'importa una merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa una merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si van fluixos de ventre o van restrets aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paràsits que viuen de sortir a la tele

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa