El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren les condicions i exigències de Rocío Carrasco i Rocío Flores a canvi de treballar a televisió
  • CA

Telecinco està esprement al màxim la guerra de Rocío Carrasco i la seva filla, Rocío Flores. L’emissió del documental va ser un èxit tan absolut que la cadena va decidir signar una segona temporada i, a més a més, han ofert a Rocío Carrasco una secció setmanal a Sálvame. Tot això, com sembla obvi, a canvi d’una pasta gansa.

Però sembla que Rocío no ha demanat només diners. La seva filla ha revelat que la mare hauria imposat una sèrie de condicions abans de signar el contracte. Quines? Una d’elles impedeix que la cadena propiciï una retrobada entre elles: “No estic nerviosa per si me la trobo als passadissos perquè sé que aquesta trobada no es produirà… I no perquè jo no vulgui. Jo no escullo per quina porta entro als estudis, em diuen per quina he d’entrar”, treia a la llum Rocío Flores.

La mare ha obligat la cadena a prometre-li que no veurà a la filla, però què ha demanat la jove Flores? Segons explica Sálvame, Rocío Flores ha vetat els col·laboradors més afins de la mare -i, per tant, més crítics amb el pare- per no coincidir amb ells en el plató de Supervivientes. Aquesta actitud no agradaria al seu representant, que considera que és un error que no vulgui fer front als detractors.

Rocío Flores a 'El programa de Ana Rosa' - Telecinco
Rocío Flores a El programa de Ana Rosa / Telecinco

Un seguit de condicions que tornen a posar de manifest que Telecinco està disposada a tot a canvi de tenir en plantilla les dues dones del moment en la premsa rosa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa