El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Carrasco relata el control al qual la sotmetia Antonio David: “On ets? Què fas? Torna”
  • CA

Més declaracions molt dures de Rocío Carrasco sobre Antonio David Flores. Ara, el prorgama ‘Sálvame’ ha emès unes imatges inèdites que no es van veure al primer capítol de la sèrie documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’. En aquestes imatges, la filla de Rocío Jurado dóna més detalls sobre com era la relació amb Antonio David Flores al principi, quan vivien a Argentona.

“Et controlava?”, li pregunten al documental, i ella respon que en aquell moment pensava que no: “Estàs ficada en aquella relació i el que creus és que es preocupa de tu, que no menjarà fins que arribis, fixa’t si està enamorat que no menja res fins que jo no arribo”.

En aquesta línia, també recorda episodis concrets: “Ell sabia que si em deia que a les sis de la tarda seria a casa, jo hi seria. Jo sortia de Barcelona amb el temps just per arribar a aquesta hora a casa, però arribava i ell no hi era, i potser no arribava fins les deu de la nit. I jo trucava a la caserna, i preguntava. I llavors em deien que no sortia fins les 22 hores”.

Rocío carrasco a la sèrie documental sobre la seva vida | Telecinco

Però a més relata que habitualment la trucava quan no estava a casa: “On ets?’, ‘Què fas?’, ‘Quan tornes?’, ‘Et quedaràs molt de temps?’, ‘No et quedis molt perquè estic aquí sol’, aquest tipus de coses sí que les feia”.

En el primer capítol del documental, Rocío va revelar que Antonio David era diferent dins que fora de casa. Va narrar un episodi en el qual va haver-hi insults i un altre en el qual hauria anat més enllà: “Recordo una estirada de cabells, em va agafar dels cabells i em va estirar cap abaix però no sé d’on venia això”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa