El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pedro Sánchez dona suport a Rocío Carrasco en una sorprenent trucada
  • CA

L’entrevista de María Teresa Campos al Deluxe d’aquest divendres ha donat molt de si, una conversa en la que sobretot ha parlat sobre la seva relació amb Rocío Carrasco. Ha deixat clar que li horroritza tot el que està explicant la seva amiga en el documental, encara que ella ja en sabia una part. El detall que més ha sorprès ha generat, però, ha estat una confessió sobre Pedro Sánchez.

La mítica periodista deixava tots molt encuriosits en destacar que la van trucar des de l’oficina d’un president del govern poc després de l’estrena del primer episodi del relat de Rocío: “Hi ha una cosa que no sé si puc dir… Em van trucar de part del president. Em van demanar el telèfon de Rocío Carrasco perquè Sánchez volia tenir una conversa amb ella… I us puc dir que ho ha fet. Potser ella per discreció no ho diu, però t’ho dic jo perquè després vaig parlar jo amb ella”.

Una trucada que hauria fet per traslladar un missatge d’ànim en veure la gran repercussió que començava a tenir la seva història sobre el maltractament que ha rebut per part d’Antonio David: “Que una persona que està al càrrec de moltes coses sigui sensible al maltractament d’una dona està molt bé”. Un suport que també va donar-li Irene Montero, la ministra d’Igualtat.

Rocío Carrasco parla de la seva història en directe / Telecinco

Queda clar que el testimoni de Rocío ha tingut moltíssima repercussió, però no deixa de sobtar aquesta trucada en persona del president del govern espanyol. Caldrà veure si la protagonista dona més detalls ara que el secret ha sortit a la llum.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa