El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El relat més impactant de Rocío Carrasco, sobre la pallissa que li va donar la seva filla
  • CA

Rocío Carrasco parlarà el pròxim dimecres de l’agressió que va patir en mans de la filla el 2012. Aquell va ser l’últim dia que va veure a Rocío Flores, una noia que hauria deixat la mare a terra inconscient i que hauria marxat de casa sense mirar enrere. En el següent capítol del documental, Carrasco donarà detalls sobre aquell incident que va acabar en una denúncia… per part de la filla.

Segons s’ha explicat, tot formaria part d’un pla malèvol en el qual la filla acusaria la mare d’haver-la pegat per poder guanyar-la en els tribunals. De fet, Rocío Carrasco assegura haver-la sentit parlar amb el pare després de la pallissa i dir-li: “Ja està fet“.

Telecinco ha emès un petit fragment del que es podrà veure en aquest capítol, un dels més esperats de tota la sèrie documental: “Jo vaig començar a sentir pànic cada dilluns, quan venien els meus fills. Aquells dies jo vomitava, sentia atacs de pànic i d’angoixa… El primer que va fer la meva filla en veure’m aquell dia va ser dir-me que no sabia la que m’havien preparat. Em va començar a increpar i em va dir que el pròxim setembre no hi hauria cap jutge que aconseguís portar-la a casa. Ella no podia permetre’s tenir un sentiment bo cap a mi, ella havia d’anar a casa del pare amb algun tipus d’informació”.

Rocío Carrasco parla de l’agressió de la filla en directe / Telecinco

Rocío ha volgut exculpar la filla, ja que deixa clar que la noia no hauria estat capaç de pegar-la si no fos per la manipulació que patia d’Antonio David Flores: “En aquell moment no era ella qui em pegava, en veritat era el seu pare”.

Això sí, l’agressió hauria estat contundent: “Rocío va començar a pegar-me, però mentre ho feia… era ella qui cridava: “No em peguis, no em peguis“. I això mentre era ella qui m’estava pegant a mi”. Una situació que hauria fet que Rocío Carrasco obrís els ulls: “Em va passar una pel·lícula pel cap i vaig veure que el que estava fent la meva filla obeïa a alguna cosa que no era normal”. Una agressió que va convertir-se en l’última trobada entre mare i filla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa