El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Declaracions explosives de la dona d’Antonio David contra Rocío Carrasco: “Tenim proves”
  • CA

Era la reacció més esperada. Olga Moreno, l’actual dona d’Antonio David Flores, està concursant a Supervivientes mentre s’emet el documental de Rocío Carrasco, l’ex del seu marit. En aquests episodis, s’està oferint una imatge monstruosa d’Antonio, a qui acusa de maltractador i mal pare. Què té a dir Olga? Molts es pregunten com és possible que Antonio David fos tan summament cruel amb l’ex i ara sigui encantador amb la seva actual dona. En una conversa molt sincera amb una companya, Olga ha acusat Rocío de ser “una mentidera”.

“L’única cosa que demano és que els fills d’Antonio David no pateixin més. Tant de bo tot anés bé i tant de bo surti tota la veritat. La veritat és transparent i saps què passa? Que tenim la veritat, tenim les proves. Aquests nens han patit molt i jo he vist a David plorar moltíssim. Recordo quan s’agafava del coll del seu pare plorant sense parar perquè no volia anar amb la mare. Tu saps què és això?”, etzibava Olga.

Té clar que Rocío Carrasco sempre serà la mare dels nens, però deixa clar que ha fet cas omís d’ells des de fa anys: “La seva filla l’ha trucat més de 80 vegades, jo ho he vist. Ara bé, nosaltres mai no els hi hem parlat malament d’ella als nens. Que jo amb el meu marit ho he pogut fer? Doncs sí, però mai davant dels nens. Si jo fos David, no sé què hauria estat capaç de fer. Jo no em vull posar medalles, però jo he ajudat aquests nens i els he ajudat a viure una infància sense odi”.

Unes confessions molt esperades per als teleespectadors, que esperen que doni més detalls en els pròxims dies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa