Rocío Carrasco: “M’he perdut l’amor dels meus fills, Antonio David és un ésser diabòlic”

La filla de Rocío Jurado s’acarnissa amb el pare dels seus dos fills

‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, s’estrenarà aquest diumenge a les 22 hores a Telecinco. Rocío Carrasco, després de 25 anys de silenci, parla per primera vegada públicament de tots els temes polèmics que han envoltat la seva vida i sobre els que la filla de Rocío Jurado mai s’ha pronunciat: els problemes amb els seus fills, la relació amb Antonio David Flores o la veritat després de tots aquests anys de silenci al costat de Fidel Albiac.

El programa ‘Socialité’, ha emès cinc minuts d’imatges inèdites en els quals, entre altres temes, Rocío ha reflexionat sobre si la sèrie documental de la seva vida pot afectar negativament els seus fills. A més, la filla de ‘la més gran’ ha parlat del pare dels seus fills com mai abans l’havíem escoltat. Després de confessar que ha suportat que li diguin mala mare pel carrer o que ha intentat treure’s la vida per la pressió mediàtica i “pel maltractament al qual Antonio David la sotmetia”, Rocío continua deixant titulars que gelen la sang.

La filla de Rocío Jurado s’ha plantat i ha decidit parlar de la persona a la qual considera culpable de la seva situació: Antonio David Flores. Rocío ha assegurat que, segons la seva vivència, el pare dels seus fills és un ésser egocèntric i diabòlic al qual deixarà en evidència mostrant la veritat.

Rocío ha explicat que la sèrie es diu així perquè “hi ha un moment en la seva vida en el qual toca fons i s’adona que això ha de canviar i les coses s’han de saber (…) Faig això perquè ja no tinc por, perquè ja està bé de linxament, de posar-me en un mercat públic i anar-me traient cada dia parts de mi i arrencant-me-les, és una cosa que em dec a mi mateixa com a dona, com a mare i com a persona i que també li dec als meus (…) Fidel ha estat el meu suport, la meva teràpia, un cor obert sense demanar absolutament res a canvi (…) Fidel és tot el contrari al que s’ha explicat d’ell tot aquest temps”.

Rocío Carrasco ha explicat que durant tots aquests anys ha suportat que s’expliquin mentides “per no fer mal als seus fills” encara que això hagi suposat perdre-s’ho tot d’ells, inclòs el seu amor. Rocío s’ha trencat en expressar l’opinió que té sobre com poden caure als seus fills les seves paraules: “Al meu nen, a David no li farà mal, ell és un ser feliç (…) A Rocío no sé com li pot caure, si patirà o no, però m’agradaria que ho veiessin quan fossin més grans, han estat tot aquest temps víctimes del seu pare (…) Només vull poder tornar a viure amb normalitat, deixar de tenir pànic en despertar-me cada matí”.

Comentaris

    Mayte 22/03/2021 9:59 pm
    ---- cuanta novela , y todo por dinero... poco quiere a sus hijos... me da asco como mujer.....

Nou comentari