El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Carrasco, denunciada per l’antiga mainadera dels fills: “M’ha perjudicat”
  • CA

Més problemes per a Rocío Carrasco. La filla de la Jurado manté una guerra judicial amb el seu exmarit, Antonio David Flores, per diversos motius. Doncs bé, ara sembla que a aquest maldecap legal se li suma un altre. La Razón ha parlat en exclusiva amb la seva antiga mainadera, Irma Gómez, que revela que ha decidit denunciar a Rocío per haver-la mencionat en el documental de Telecinco.

Rocío Carrasco, en l’entrevista final del documental – Telecinco

Cal recordar que la relació de Rocío i la mainadera mai no ha estat bona. De fet, la dona va denunciar Fidel Albiac -l’actual marit de Rocío Carrasco- perquè assegurava que l’havia vist maltractar a Rocío. Ella ho va negar i Fidel va denunciar la mainadera per un delicte contra el seu honor i imatge. Finalment, però, va acabar retirant la denúncia.

Ara, vint anys després, Irma assegura que no callarà més: “Rocío diu en el documental que jo li vaig confessar que Antonio David m’havia pagat a canvi que denunciés a Fidel. Això és mentida. En cap moment li vaig mencionar res d’això. La denunciaré i li demanaré que rectifiqui perquè jo sóc una persona anònima i tot això m’ha perjudicat. En el seu moment no vaig poder parlar per temes legals, però jo també tinc dret a explicar el que vaig veure”.

L’antiga mainadera dels fills de Rocío Carrasco, en una foto d’arxiu / Telecinco

Tota una declaració d’intencions amb la qual revela que la denunciarà i que traurà a la llum tot el que va viure i veure en aquella casa. A més a més, aprofita per criticar una mica més a la seva excap: “No la puc entendre. Com a dona, Rocío a mi no em representa i tampoc no ens fa cap favor a les altres”. Queda clar que vol vendre la seva història, ara cal esperar per veure quina revista li compra.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juny 17, 2021 | 21:09
    M'importa una merda juny 17, 2021 | 21:09
    M'importa una merda el que fan o deixen de fer tota la colla de paràsits de l'ermot central que hem de mantenir

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa