El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fitxatge sorpresa: Rocío Carrasco torna a televisió sis anys després
  • CA

Sorpresa majúscula a televisió. Molts es preguntaven si Rocío Carrasco aprofitaria l’expectació mediàtica que l’envolta des de la participació de la seva filla a ‘Supervivientes’. Doncs sí que ho ha fet, en treure’n suc i omplir-se les butxaques en la seva tornada a televisió.

Fa sis anys que no la veiem en antena, però això s’ha acabat. TVE acaba d’anunciar que han aconseguit convèncer-la per ser col·laboradora de ‘Lazos de sangre‘, un programa presentat per Boris Izaguirre en el qual analitzen la història d’algunes de les famílies més importants d’Espanya.

La filla de Rocío Jurado s’ha mantingut en silenci aquests últims anys, especialment des que deixés de parlar amb la seva filla per la batalla judicial que manté amb Antonio David Flores. S’ha dit de tot, però ella no ha confirmat ni desmentit res. Ni tan sols ha volgut comentar el concurs de la filla a ‘Supervivientes’ o el de l’exparella a ‘GH VIP’. Ara torna a televisió, però en un format que no la tindrà com a protagonista ni que li preguntarà res sobre la seva vida privada. 

Rocío Flores, a ‘GH VIP’ / Telecinco

Ara caldrà esperar per veure si aquest és només el primer pas de Rocío en un nou projecte a televisió. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa