El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Carrasco, denunciada per la germana, reapareix als jutjats
  • CA

Rocío Carrasco ha reaparegut públicament després de setmanes amagada. Està gravant la segona temporada del seu documental a Telecinco, el que s’estrenarà d’aquí a pocs dies. Encara no s’ha emès i ja està causant-li un munt de problemes, per això, especialment en els jutjats. En primer lloc va ser Ortega Cano, el vidu de la mare, qui va voler denunciar-la per carregar contra el seu dret a l’honor i pròpia imatge. Poc després va ser la germanastra, Gloria Camila, qui va demanar al jutge que l’exigís que fes entrega dels diaris plens d’intimitats que diu tenir de la seva mare. El jutge li ha donat la raó sorprenentment i Rocío Carrasco ha hagut d’acudir en persona als jutjats aquest matí per fer entrega d’aquests documents. Això ha permès que els fotògrafs la captessin en companya del seu advocat. Cap dels dos no ha volgut pronunciar-se al respecte, però la seva presència allà podria complicar l’estrena del documental.

Telecinco ha assegurat que gràcies a aquests diaris, Rocío pot justificar tot el que explicarà sobre els problemes de la mare amb la família Mohedano. Ella no es parla ni amb els tiets ni amb els germanastres, el que fins ara mai no s’ha explicat del tot. Gloria Camila no està disposada a permetre que es parli del tema a televisió, raó per la qual ha demandat a la germana per intromissió il·legítima en els drets personals fonamentals de la mare. Les diligències van admetre’s a tràmit el mes passat, el que va posar en marxa tota la maquinària judicial. No volen que s’emetin a televisió uns documents tan personals i privats de la mare, morta el passat 2006. Ara serà el jutge qui decidirà com han de procedir.

Rocío Carrasco arriba als jutjats acompanyada de l’advocat / Europa Press

Aquesta reaparició de Rocío Carrasco coincideix amb la tornada a plató de la seva filla, Rocío Flores. Serà a El Programa de Ana Rosa, programa en el que col·labora puntualment com a tertuliana. Ana Rosa l’hauria convençut perquè concedeixi les seves primeres declaracions sobre la separació del pare en un plató, encara que és probable que segueixi en la seva línia més hermètica i no en doni molts detalls.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa