El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Carrasco perd el judici contra un company de ‘Sálvame’
  • CA

Més males notícies per a Rocío Carrasco. 2021 no va ser un bon any per a ella a nivell judicial, una tendència que sembla que continuarà vigent enguany. Kiko Matamoros ha estat l’encarregat d’anunciar en directe a Sálvame aquest dilluns que el jutge li ha donat la raó i ha acabat guanyant el judici contra ella. La filla de Rocío Jurado va demandar-lo el passat mes d’abril i ara, gairebé un any després de litigi, el col·laborador ha aconseguit la victòria en aquest procés legal. La sentència és ferma però encara pot haver-hi recurs, el que permetria que l’advocat de Rocío Carrasco demanés que es prengués una altra decisió.

I per què va interposar una demanda contra ell? Rocío Carrasco va justificar la denúncia en les declaracions que hauria fet Kiko Matamoros sobre ella, el marit i els fills en un programa de televisió. Ella mai no havia permès que es revelessin aspectes privats sobre la seva vida, fins que va acceptar seure en un plató i cobrar diners a canvi de parlar sobre la seva vida. Haver protagonitzat el documental hauria donat peus al jutge per considerar que no pot prohibir a ningú que opini sobre la seva vida privada quan ella és la primera que va a un plató a parlar-ne obertament.

Els últims mesos de Rocío Carrasco a Sálvame no han estat fàcils, ja que la secció que van donar-li després de l’èxit de la docusèrie no va tenir gens d’audiència i alguns companys -entre ells, Kiko Matamoros- la van acusar de ser la culpable de la baixada de teleespectadors. Ja no ha tornat a aparèixer, pràcticament, i es troba esperant a què la cadena pugui emetre la segona part de la seva sèrie.

Rocío Carrasco torna a Sálvame entre problemes amb companys / Telecinco

Cal destacar com l’ha protegit el programa tot aquest temps. Rocío Carrasco ha denunciat diferents tertulians al llarg d’aquests anys, però això la direcció de Sálvame li ha perdonat fàcilment. Quan Canales Rivera va criticar-la públicament, casualment van decidir acomiadar-lo. Represàlia o no, Kiko Matamoros va denunciar llavors la censura que s’havia exercit: “No sé si es pot parlar amb llibertat sobre el tema, perquè em va semblar la manera més lletja d’humiliar un professional com heu fet”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa