El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El fill petit de Rocío Carrasco declara contra ella als jutjats i agreuja la guerra familiar
  • CA

Avui totes les mirades estaven posades en David Flores, el fill petit d’Antonio David i Rocío Carrasco. El jove havia ocupat un segon pla mediàtic fins fa poques setmanes, quan la mare va començar a parlar d’ell en el seu documental. Cal recordar que pateix un problema des de petit en l’hormona del creixement que ha tingut conseqüències en el seu estat mental. Doncs bé, aquest matí era ell qui acaparava els flaixos en saber-se que l’havien citat a declarar en un dels judicis que enfronta els pares.

Són moltes les causes que tenen pendents, però en aquest cas parlem de la denúncia interposada per Antonio David en la que acusa l’exdona de no passar els diners de la pensió del jove. La jutgessa ha sol·licitat que s’investigui el patrimoni i vida laboral de Rocío, ja que deu 8.000 €, i ha citat a declarar el seu fill petit, a qui li ha ofert la possibilitat d’iniciar accions legals contra la mare pel presumpte delicte d’impagament de la pensió. El noi tenia l’opció de negar-se a declarar contra ella, però finalment l’advocat ha revelat que sí que ho ha fet.

David Flores, en una foto d’arxiu / Europa Press

L’advocat n’ha donat detalls en unes declaracions a Europa Press: “Aquest és un incident molt clar. És una pensió i són uns diners que se li deuen, per la qual cosa Rocío haurà de donar la seva explicació. La declaració de David ha estat normal, amb tranquil·litat. Ha dit que sí, que vol reclamar els diners a la mare. Ho ha dit en presència judicial i amb això es dissipa qualsevol dubte que hi hagués. Encara estem en la primera part del procediment, queda molta feina a fer”.

“David ha declarat amb una tranquil·litat aclaparadora perquè sap que en aquests casos d’impagaments de pensions, només cal sumar i restar… Després ja entrarem en matisos per saber si realment tenia dret a una pensió i si ha rebut diners per aquesta pensió. Ell ho ha fet bé i molt tranquil”, ha explicat el lletrat.

La declaració l’ha fet per videoconferència i el pare tampoc no ha pogut acudir als jutjats: “Estava preocupat i molt pendent de tot el que passava. Només m’ha preguntat per l’estat del seu fill”. Una guerra familiar que empitjora i que ara incorpora un nou membre a primera línia de batalla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa