El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Publiquen proves de l’intent de suïcidi de Rocío Carrasco: “Van ser 32 pastilles”
  • CA

Des que El Programa de Ana Rosa contractés a Rocío Flores, que han començat a posar en dubte el testimoni de la mare en el seu documental. Aquest dimarts ho han fet evident en deixar caure que Rocío Carrasco hauria mentit quan assegurava que s’havia intentat suïcidar mitjançant la ingesta de pastilles: “Sabem que només se’n va prendre tres”. Amb aquesta informació desacreditaven totalment el relat de l’ex d’Antonio David Flores, el que ha fet enfadar molt a Sálvame. De fet, poques hores després, es veien obligats a compartir l’informe mèdic en el qual constava clarament que Rocío Carrasco havia pres moltes més pastilles.

“No es va insistir massa en l’explicació de l’intent de suïcidi perquè no volien parlar molt d’aquest tema, però demà publicarem l’informe mèdic i el document oficial de l’intent de suïcidi de Rocío Carrasco. Es va intentar suïcidar amb tres tipus diferents de pastilles. Es va prendre 32 pastilles de tres tipus diferents. Tot està acreditat i demà ho explicarem millor amb la difusió de les dades”, anunciava.

Rocío Carrasco, en una nova emissió del documental / Telecinco

Han denunciat que es posi en dubte el seu testimoni precisament quan parlava d’un tema tan i tan greu: “No sé per què s’insisteix constantment en dubtar del testimoni de la noia… Hauríem de preguntar-nos per què”. Aquesta nit s’emetrà una nova entrega del documental, amb la que esperen posar fi a les especulacions i els rumors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa