Rocío Carrasco confessa que va intentar suïcidar-se i acusa l’ex de fer-la viure amb por

En el documental que s'emetrà aquest diumenge, Rocío reconeix que se sent molt maltractada

Telecinco s’ha gastat una milionada en el documental de Rocío Carrasco, per la qual cosa està promocionant la seva emissió d’una manera molt intensa. En l’últim programa de Sálvame han emès un avanç en el qual deixen caure algunes de les bombes més potents que els teleespectadors podran veure aquest diumenge. Entre elles? Que la filla de Rocío Jurado es va intentar suïcidar: “Aquesta història comença el dia en el qual Rocío Carrasco no va morir. Va haver-hi un dia no molt llunyà en el qual va intentar suïcidar-se. Després d’anys de pensaments persistents de voler matar-se, va intentar fer-ho”.

Imatge promocional del documental d’aquest diumenge / Telecinco

S’ha parlat moltíssim d’ella i de la mala relació amb l’exmarit i els fills: “No és fàcil d’explicar la meva història. Fa massa temps que escolto mentides i vull que se sàpiga la veritat. Jo no sóc aquesta persona de la que s’han parlat els últims 20 anys. No em sento maltractada, em sento molt maltractada. He tingut por de viure la vida que m’estaven fent viure. He tingut pànic en llevar-me i no saber què em passaria aquell dia. He estat callada per por i per la cara dels meus fills, perquè a mi m’han arrencat de soca-rel els meus fills”.

Un missatge en el qual carregava directament contra Antonio David Flores, el seu exmarit i pare dels seus fills: “Em refereixo a un ésser que el que ha fet durant molt de temps ha estat intentar destrossar-me i acabar amb mi públicament i també personalment”.

Queda clar que el documental contindrà declaracions molt controvertides i encara més potents, les que comencen a enfadar al seu exmarit. Aquest dijous anunciava, de fet, que la denunciarà per tot el que diu en aquesta entrevista. Encara no s’ha emès i sembla que el testimoni de Rocío Carrasco revifarà una batalla legal intensa.

Nou comentari