El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Surten a la llum informes psiquiàtrics de Rocío Carrasco: “Ansietat, depressió, crisi de pànic, arrítmies i insomni”
  • CA

Rocío Carrasco ha revelat en el seu documental que diversos psiquiatres l’han diagnosticat un trastorn d’adaptació en una reacció mixta d’ansietat i depressió. La filla de Rocío Jurado ha aportat els informes mèdics per tal d’acreditar que la guerra mediàtica amb l’exmarit li ha provocat problemes psicològics.

Què diuen aquests informes? Segons el que ha mostrat Telecinco, Rocío hauria travessat un autèntic calvari. En els primers paràgrafs d’un dels informes presentats, s’explica que la seva malaltia és originada “per un agent estressant”: “Rocío afirma que li produeixen estrès certes conductes del pare dels seus fills. Ella sent un risc per a la seva bona relació amb els nens, així com un perjudici per a la seva intimitat i honorabilitat”.

“Cal afegir un descens de l’estat d’ànim, es manifesta tristesa, disminució de la seva capacitat d’interès, baix impuls a l’activitat, autoretrets i sentiments de minusvalidesa. Una simptomatologia depressiva que ha anat evolucionant de manera variable, sempre en funció de la intensificació i difusió de la seva conflictiva, arribant en alguna consulta a verbalitzar idees d’autòlisi“, explica el psiquiatre a l’informe, en el qual es fa referència als pensaments suïcidis que Rocío Carrasco va assegurar haver tingut.

Rocío Carrasco, en el seu documental / Telecinco

I també es llegeix: “La pacient ha patit una intensificació dels seus símptomes d’ansietat amb manifestacions corporals com trastorns digestius, arrítmies i alteracions dermatològiques, juntament amb un augment de les seves dificultats per al somni. Comença a presentar crisi de pànic sobre una base d’ansietat generalitzada a la qual s’afegeixen noves dificultats per al somni”.

Un informe que recolza la versió de Rocío Carrasco, que ha assegurat en aquests capítols que “no era ella mateixa” per culpa de l’assetjament i el presumpte maltractament Ansietat, depressió, crisi de pànic, insomni, autoretretsque hauria rebut per part del seu exmarit, que ho hauria filtrat tot a la premsa per fer-li encara més mal. Aquest dimecres Rocío donarà detalls sobre un dels episodis més durs de la seva vida, l’agressió que va patir en mans de la seva filla.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa