El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Telecinco revela si Rocío Carrasco ha cobrat per l’homenatge a la mare
  • CA

Rocío Carrasco va reaparèixer a Telecinco aquest dimarts en un programa d’homenatge a la seva mare, a Rocío Jurado. En ell, va ensenyar per primer cop a televisió alguns objectes personals de la cantant i va deixar caure que té uns diaris personals en els que no parlaria gaire bé de la seva família. Això ha alterat molts els Mohedano i, en concret, a la germana de Rocío. Gloria Camila ha reconegut que l’homenatge li va agradar, però no tant que la germana s’aprofiti de la història de la mare per fer diners: “Ella és l’única que cobra diners a canvi de parlar de la nostra mare. A mi en cap moment se m’acudiria cobrar per res que homenatgés a la meva mare. Mai no he cobrat i vull deixar clar que no hauria acudit ni per diners”.

Aquesta acusació ha indignat a Sálvame i, sobretot, a Jorge Javier Vázquez. El presentador ha volgut donar la cara per Rocío, la gallineta d’ous d’or de Telecinco des de fa uns mesos: “Ahir Rocío Carrasco no va cobrar absolutament res. Sé que estem en una època en la que ens diran que no ens creuen, així que només puc demanar a la gent que cregui que ha cobrat, doncs que ho demostri. Si algú ho diu, que ho demostri. Ella l’única cosa que va signar la cessió de drets d’imatge. No va cobrar i no ha cobrat. No hi ha debat sobre això”.

“No entenc aquest afany de Rosa Benito per desmentir tot el que diu Rocío Carrasco tampoc. Ja sabem que ella va viure moltes coses, però ella no va ser l’única. I Ortega Cano? Ell ha cobrat per fer moltíssims homenatges a Rocío Jurado, tant a Telecinco, a Antena 3 i a la revista ¡Hola!. A ell ningú no l’ha criticat per això…”, etzibava Jorge Javier.

Rocío Carrasco, durant l’homenatge a la mare / Telecinco

Després d’això, arribava l’emissió del programa de Gloria Camila. La jove matisava les seves paraules per no quedar malament: “L’única cosa que vaig dir és que jo pensava que la meva germana havia cobrat, però si em diuen que no ho ha fet… doncs genial. De totes maneres, encara que no hagi cobrat per l’homenatge, ara farà la segona part del documental i això no serà gratis“. Una guerra que segurament no acabarà aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa