Rocío Carrasco guanya la batalla jucidial a la seva germana, Gloria Camila

Gloria Camila ha perdut la batalla judicial que l’enfrontava a la seva germana, Rocío Carrasco. El jutjat de Primera Instància número 5 d’Alcobendas ha arxivat les diligències preliminars obertes a instàncies de la demanda que Gloria Camila Ortega va interposar contra Rocío Carrasco, segons publica ‘Look’. Va ser divendres passat 15 d’octubre quan la primogènita de la Jurado es personava als jutjats, citada per la jutgessa que porta el cas, amb la finalitat d’exhibir els documents privats de Rocío Jurado, mare de totes dues.

Gloria va sol·licitar que la seva germana aportés els escrits que, segons es pot llegir a la demanda, hauria lliurat a la productora La Fàbrica de la Tele i a Mediaset per a l’enregistrament de la sèrie-documental ‘En el nombre de Rocío’, encara pendent d’emissió. Rocío va aportar els documents requerits per Gloria en la seva demanda, i el seu advocat, el prestigiós penalista Enrique Trebolle, va demanar que no s’incloguessin en el procediment que ell mateix havia iniciat; més ben dit: la filla d’Ortega Cano, el seu client.

José Ortega Cano i Gloria Camila | Instagram
José Ortega Cano i Gloria Camila | Instagram

Allò que volien s’aportés, que millor no consti. Però per quin motiu, es pregunta la periodista Paloma García Pelayo, que és qui signa l’informació. “Què contenia aquest escrit que va provocar aquesta petició per part del lletrat?”, insisteix. Sigui el que sigui el que la Jurado va escriure, Gloria Camila, que és qui encapçala la demanda, ara ja ho coneix. Com a demandant, haurà tingut accés a les actuacions, a la diligència que va dictar el jutjat en finalitzar la vista. I ha de conèixer també que el seu advocat va demanar que no constés i que la jutgessa li ho va denegar.

Emparant-se en preservar la intimitat de la seva mare -que en el seu dret està- potser ha descobert alguna cosa que la fereixi més del que mai va imaginar, o no.

Nou comentari