Rocío Carrasco treu a la llum l’amenaça de la filla: “Em va dir que no s’aturaria fins que em veiés a presó”

La filla de la Jurado també ha criticat l'actual dona d'Antonio David, a qui acusa de ser còmplice i de no tenir vergonya

El següent capítol del documental de Rocío Carrasco s’esperava amb molta expectació. En aquest, la filla de la Jurado parlaria sobre la malaltia del seu fill i la relació amb Olga Moreno, l’actual dona del seu exmarit. Els titulars han estat potents i el seu relat no ha deixat indiferent.

Pel que fa al seu fill petit, David, ha explicat per primer cop què té i des de quan: “Quan era petit, l’endocrí ens va dir que li hauríem de posar l’hormona de creixement perquè tenint en compte com érem Antonio i jo, el nen seria baixet. El problema ja no era aquest, per això, sinó que David no alliberava aquesta hormona. Cada 15 dies havíem d’anar al metge. Quan el pare va demanar la modificació de mesures del divorci, em segueix demanant 1.000 € de l’hormona del creixement quan el nen ja era alt i corpulent. A qui volia enganyar?”.

Una mare enamorada del seu fill: “Sempre ha estat un nen molt tendre i familiar. Bondadós, piadós… Però sí, té una sèrie de problemes i jo tenia por a què li passés alguna cosa. La pena que tinc és que el pare l’ha utilitzat i ha utilitzat les seves circumstàncies per fer més mal i poder lucrar-se. Si no fa determinades coses és perquè no li ho permeten, però crec que em troba a faltar“.

Rocío Carrasco, amb el fill en braços / Europa Press

L’episodi més cru amb el nen tindria com a protagonista la seva germana: “Un dia arriba el meu fill i em diu que l’ha anat a veure a l’escola la seva germana i que aquesta li havia donat un missatge per mi: “Diga-li a la teva mare que plorarà llàgrimes de sang, que fins que no la vegi a presó no pararé”. Quan el meu fill em va dir allò, gairebé em desmaio i no exagero”.

I d’aquí, a deixar verda Olga. La dona d’Antonio David Flores sempre ha presumit de ser la dona que ha fet de mare amb els seus fills, però això no seria cert segons Rocío: “Olga tampoc no té vergonya, però vivint amb qui conviu… no et pots esperar menys. Ella ha estat i és còmplice d’Antonio David total i absolutament. Moltes vegades ha estat imprescindible perquè se’m fes el mal que se m’ha fet. No té vergonya i és una provocadora”.

Fa uns anys, Olga va explicar a televisió un episodi que deixava de mala mare a Rocío Carrasco: “Ella va explicar al Deluxe que m’havia cridat l’atenció per veure el meu fill i no saludar-lo. Això és mentida. No té ovaris a dir-me allò després de tot el que ha fet ella. Jo vaig obrir la porta, vaig veure al nen i com ella va començar a fer-li petons al nen mentre li girava el cap perquè no em veiés. Quan me’n vaig adonar, vaig anar directament cap a ella per fer-li de tot. El meu advocat em va haver de frenar perquè podríem haver tingut un problema molt gros”.

Un nou episodi que deixa clara la postura de Rocío cap a la madrastra dels seus fills.

Nou comentari