El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Carrasco trenca el seu silenci després de la condemna de la filla
  • CA

És la bomba informativa de l’any: Rocío Flores va ser condemnada per maltractar la mare amb només 15 anys. El jutge va considerar provat que l’havia estat maltractant durant tres anys, el que explicaria la mala relació familiar que mantenen. Rocío Carrasco sempre havia ocupat el lloc de la ‘dolenta’ a nivell mediàtic, el que ara podria fer un gir de 180°. Una informació molt sucosa que ha sortit a la llum precisament quan la jove, de 22 anys, es troba participant a ‘Supervivientes’.

Que ella no pugui conèixer què passa a l’exterior ha col·locat el seu pare, Antonio David Flores, a primera línia de foc. No ha volgut comentar molt el tema, simplement s’ha mostrat molt enfadat per la filtració d’una sentència que havien aconseguit ocultar per protegir la filla.

Antonio David Flores a 'Sálvame' Telecinco

Antonio David Flores a ‘Sálvame’ / Telecinco

Rocío Carrasco sempre s’ha mantingut en silenci i mai no ha volgut explicar per què s’havia trencat la relació amb la filla. Ara, després de la filtració d’aquest escàndol, ha concedit una petita entrevista en la qual deixa clar que no vol parlar al respecte: “He plorat molt i no, encara no he xerrat prou. Hi ha ferides que mai no es tanquen del tot”. Ara bé, segons Antonio David, aquestes paraules són només les primeres: “Està deixant clar que anirà parlant més i més progressivament. Està fent més sucosa la informació fins que vegi l’oportunitat de vendre una exclusiva a una revista i fer diners, és una manera de promocionar-se”.

Rocío Carrasco Europa Press

Rocío Carrasco Europa Press

“Econòmicament no estan molt bé i acaba d’estrenar una obra de teatre que ha de promocionar. És evident que es prestarà als mitjans parlant per primer cop, farà servir els mitjans per fer mal a Rocío mentre està a ‘Supervivientes”, té clar Antonio David. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa