Mediaset, multada i amb problemes judicials per culpa del documental de Rocío Carrasco

La cadena ha estat denunciada per haver emès fragments del programa en horari protegit

L’emissió del documental de Rocío Carrasco va generar a Telecinco una repercussió immensa i encara més ingressos. El testimoni de la filla de Rocío Jurado va suposar una autèntica bomba televisiva, però sembla que el tema ha anat perdent interès. De fet, la seva secció a Sálvame no està generant l’audiència que esperaven. Aquesta tardor emetran la segona temporada de la docusèrie, ara centrada en la mala relació que té amb la família. Fins llavors, la cadena intenta seguir rendibilitzant el seu fitxatge. El problema? Que han rebut una multa milionària per culpa del documental.

La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) ha sancionat Mediaset amb 521.003 € per emetre en horari protegit certs fragments del documental que han considerat contingut inapropiat. Els acusen d’haver comès tres infraccions administratives greus el 8 d’abril del 2021, quan van parlar del documental en els dos espais de Sálvame que emeten en horari de protecció reforçada: “Es van emetre continguts que, per la temàtica abordada, escenes i imatges, resulten inadequats per als menors de 16 anys i que poden resultar perjudicials per al seu desenvolupament físic, mental o moral”.

Rocío Carrasco plora en directe - Telecinco
Rocío Carrasco plora en directe / Telecinco

Mediaset podrà interposar un recurs davant l’Audiència Nacional si no estan conformes amb la resolució, que els acusa de parlar detalladament dels greus problemes psicològics i del maltractament que hauria patit Rocío Carrasco en horari protegit.

Comentaris

    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? 11/08/2021 7:26 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari