El gest frívol de Telecinco que els ha condemnat durant l’emissió del documental de Rocío Carrasco

El programa ha generat molta ràbia pel que van fer mentre Rocío confessava haver estat maltractada

El primer capítol del documental de Rocío Carrasco ha estat un èxit aclaparador. La filla de Rocío Jurado ha pogut explicar la seva versió per primer cop i els teleespectadors han respost amb una audiència de rècord. Molts han aplaudit que Telecinco hagi aconseguit el testimoni més esperat de les últimes dues dècades. Ara bé, no tot han estat floretes cap a la cadena.

Han donat veu a una dona maltractada i han intentat deixar clar la gravetat de la situació en tot moment. Alguns els acusaven d’envoltar el programa d’un dramatisme exagerat, així com tampoc no ha agradat que el programa aprofités l’oportunitat per fer negoci i sortejar 12.000 € en directe.

No va ser gens encertat que tallessin els comentaris sobre quelcom tan greu com la violència de gènere per animar els teleespectadors (diverses vegades) a enviar missatges per aconseguir el premi en metàl·lic. Molts ho van veure com una falta de respecte i una gran manca de seriositat, un gest frívol que els ha fet rebre centenars de crítiques ferotges.

“Vergonyós i lamentable” són dos dels qualificatius més suaus que han rebut. Segurament no calia intercalar un missatge de denúncia com aquest amb un sorteig que podrien haver-se estalviat o fet en un altre moment. Una decisió de Telecinco que els ha fet perdre punts en una nit en la qual ho estaven fent bé.

Nou comentari