Paralitzada l’estrena de la segona temporada del documental de Rocío Carrasco

Asseguren que la cadena ha decidit posposar la seva emissió per evitar més demandes

Novetats en la segona temporada del documental de Rocío Carrasco a Telecinco. La primera part va generar una expectació -i una audiència- estratosfèrica, el que va convertir el seu nom en tendència. De fet, la denúncia pública que va fer contra l’exmarit, Antonio David Flores, va acabar arribant al Congrés. Ningú no parlava d’una altra cosa, el que la cadena espera que torni a passar amb aquesta segona entrega. La diferència? Que ara explicarà per què no té relació amb la família de la seva mare, els Mohedano. La filla de Rocío Jurado no es parla amb els tiets des que aquesta morís, però mai no s’ha acabat de saber què va passar exactament.

Rocío Carrasco, contundent contra Olga Moreno - Telecinco
Rocío Carrasco, contundent en directe / Telecinco

Són moltes les preguntes a les que Rocío vol donar resposta, especialment sobre què pensava del matrimoni de la mare amb el torero Ortega Cano. Ha estat ell un dels més crítics amb l’anunci de la segona entrega del documental, la que vol evitar que s’emeti de qualsevol manera. La primera tàctica? Denunciar el programa per atemptar contra el seu dret a l’honor i pròpia imatge en aquesta sèrie. Encara no s’ha emès, però obligaria a la paralització si el jutge ho accepta a tràmit. Abans que la justícia es pronunciï, Telecinco ha decidit prendre mesures. Com? Posposant l’estrena del documental. Ja està tot gravat, però des d’Es Radio asseguren que la productora ha decidit esperar abans de procedir a l’emissió.

L’objectiu és revisar tot el que Rocío Carrasco ha explicat sobre la família Mohedano per intentar avançar-se a possibles demandes posteriors. Després dels problemes que han tingut amb Antonio David Flores -que, recordem, ha guanyat el judici contra ells per acomiadar-lo de manera improcedent arran del documental de Rocío- no volen que la història es torni a repetir.

Aquesta decisió suposa una gerra d’aigua freda per a Rocío Carrasco, que ja comptava els dies per a l’estrena del seu documental i tota la feina que li anava a repercutir. L’emissió i les entrevistes posteriors hauran d’esperar a aquesta comprovació de la productora, que en cas de ser certa aquesta informació, podria arribar a eliminar part del contingut per evitar més sang -i diners- als jutjats. De moment la cadena no s’ha pronunciat al respecte i tampoc no ha confirmat quina serà la data d’estrena. Tenen aquesta bomba a sota de la màniga, la que ocultaran fins poder saber a quins represàlies poden arribar a enfrontar-se.

Nou comentari