El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Telecinco estira el xiclet i anuncia segona part del documental de Rocío Carrasco per a aquesta tardor
  • CA

I va esclatar la bomba. Telecinco acomiadava aquest dimecres el documental de Rocío Carrasco, la docusèrie amb la que ha explicat per primer cop la seva versió de la història. Tres mesos d’un testimoni colpidor i brutal que aconseguia, fins i tot, fer fora de televisió al seu exmarit. La filla de la Jurado volia tancar-ho amb una entrevista en directe que aclarís els últims dubtes, el que feia tot just abans d’anunciar que el seu testimoni no ha acabat. I és que aquesta tardor tornarà a Telecinco amb una segona part del documental, ara centrada en la mala relació amb la seva família.

En el nombre de Rocío arribarà a televisió aquesta tardor, una nova oportunitat per a Rocío Carrasco d’explicar-se… Ara, sobre per què no es parla amb els tiets, amb el padrastre ni amb els germanastres. Sota la premissa “escac al clan Mohedano“, assegura que ha arribat el moment d’explicar per què no té relació amb ningú.

Orgullosa d’haver pogut oferir la seva versió després de dues dècades callada, Rocío arribava a plató “orgullosa” de si mateixa: “He fet una feina emocional molt forta, he recol·locat els meus pensaments i les meves vivències”. A més a més, confia poder convèncer el tribunal perquè es reobri el cas de violència de gènere contra el seu exmarit: “Estic esperançada que la justícia m’acompanyi i que l’esforç que he fet serveixi per a alguna cosa”.

Una de les preguntes més esperades era per què no es refereix al seu exmarit pel seu nom en cap moment del documental: “Em provoca por, encara. Em provoca dolor i moltes coses dolentes… Són masses coses dolentes com per anomenar-lo i per pensar. Aquest és un procés llarg. Ara bé, també tinc clar que l’única persona responsable del meu estat emocional i de què m’intentés suïcidar és ell, Antonio David Flores“.

Rocío Carrasco, en l’última entrevista del documental / Telecinco

La filla que tenen en comú, Rocío Flores, està criticant-la públicament. Això fa que Rocío perdi encara més l’esperança de poder reprendre la bona relació amb ella algun dia: “Per desgràcia Rocío em transmet la mateixa persona del juliol del 2012, quan em va agredir. Ho visc amb resignació perquè crec que això és el que seguirà sent. Potser em vaig equivocar en la sobreprotecció que vaig fer-li, però mai no m’hagués perdonat fer-li mal amb la veritat sobre el pare. Si s’haurien adonat des de petits de la classe de pare que tenien… Sabia que això els faria molt de mal i per això mai no els vaig explicar el que passava. No volia fer-los mal”.

Una decisió que segurament ha motivat que cap dels dos fills parlin amb ella, però que va evitar que patissin durant molts anys. Sigui com sigui, Rocío confia que algun dia la perdonin i puguin tornar a tenir un mínim de relació. De moment caldrà esperar fins a la tardor per conèixer el seu testimoni sobre per què no té relació amb la resta de la família, una altra incògnita que resoldrà en un documental que s’espera que duri uns altres dos o tres mesos… Una manera d’estirar el xiclet que esperen que els funcioni tant com en aquesta primera part.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa