Bomba a Telecinco: Rocío Carrasco dona la cara després de 25 anys polèmics i en silenci

La filla de Rocío Jurado explicarà la seva veritat per primer cop en un documental, una de les exclusives més perseguides de les últimes dècades

Sálvame ha aconseguit el que semblava impossible. Rocío Carrasco, la filla més mediàtica de Rocío Jurado, trencarà el seu silenci després de 25 anys sent protagonista d’un dels temes més tèrbols de la premsa del cor. Durant més de dues dècades ha rebut insults de tota mena, ja que li han dit de tot en els platós de televisió. El seu matrimoni tempestuós amb Antonio David Flores i la mala relació amb la seva filla Rocío, amb qui fa set anys que no es parla, l’han catalogat com una de les dones més odiades de la premsa rosa.

S’aproxima tempesta, ja que el programa de Telecinco l’ha convençut per gravar un documental explosiu en el qual explicarà, per primer cop, la seva veritat. Decidida i farta d’estar en silenci, explicarà què és el que va passar realment en el seu matrimoni i què va passar perquè decidís deixar de parlar a la seva pròpia filla.

Han emès un tràiler en el qual recopilen algunes de les afirmacions que s’han fet sobre ella, mentre que se la veu asseguda davant de càmera disposada a revelar-ho absolutament tot.

Els col·laboradors no podien evitar la seva cara d’estupefacció, conscients que és una de les bombes més buscades des de fa molts anys: “Rocío compta la veritat per seguir vida i pot canviar la història de la premsa del cor“.

Una de les reaccions més esperades era la d’Antonio David Flores, el seu exmarit. Recordem que Rocío el va acusar d’haver-la maltractat, el mateix que va fer contra la seva filla. Antonio David, molt sorprès pel pas endavant que ha fet la seva ex, es mostrava incrèdul: “Quant ha cobrat per aquesta entrevista?“.

Antonio David Flores, molt afectat pel documental de la seva exdona / Telecinco

La versió de Rocío Carrasco pot suposar una autèntica bomba de rellotgeria. El documental s’estrenarà aquest diumenge, una programa que pot aconseguir una audiència mai vista tenint en compte la repercussió de les paraules de la filla de “la més gran”.

Nou comentari