El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Carrasco revela per què fa vuit anys que no parla amb els fills
  • CA

Nova entrega de les tèrboles memòries de Rocío Carrasco. La filla de la Jurado ha donat més detalls sobre la seva separació amb Antonio David Flores i l’estratègia que aquest hauria seguit per quedar-se la custòdia dels nens i deixar-la malament de cara a l’opinió pública.

Fa vuit anys que Rocío i els seus dos fills no tenen relació, el que assegura que és culpa de “les mentides i el mal” que ha generat Antonio David. Ara bé, en aquesta part del documental ha reconegut que ella també tem haver fet les coses malament: “Prefereixo pensar que no he fet mal als meus fills. Potser m’he equivocat… Tot el que he fet se m’ha girat en contra, això està clar. Però aquest no és l’objectiu que jo perseguia. Amb la meva actitud volia que els meus fills patissin menys, especialment en aquells primers anys en una etapa tan fràgil i tan vulnerable”. Una justificació amb la qual revela, per primer cop, per què no ha parlat amb ells en tots aquests anys. Una ruptura de la relació amb la qual pretenia que aïllar-los del mal que l’envoltava: “Preferia que no sabessin com és i què ha fet el seu pare en realitat”.

L’objectiu de Rocío? Que els nens tinguessin el seu pare: “Jo venia d’una separació exemplar i modèlica i pretenia que la meva separació fos de la mateixa manera, amb respecte mutu i implicació en el terreny escolar i afectiu. Pensava que podríem tenir un tipus de relació en el qual ens tindríem si ens necessitàvem malgrat tot. No volia coses dolentes ni mals rotllos…”.

Però en la separació va acabar vivint un autèntic malson: “Una nit, la meva filla em va demanar dormir amb el seu germà i em va suplicar que no apagués el llum ni tanqués la porta. Li vaig preguntar per què i em va dir que el seu pare li havia dit que quan els posava a dormir, marxava amb el meu actual marit i els deixava sols“.

Un relat en el qual ha tornat a deixar clar que ha patit maltractament físic i psicològic tots aquests anys: “Vaig passar la nit amb uns amics a casa i l’endemà va aparèixer Antonio David com una fúria cridant que on era el meu amant. Li havien dit que jo havia dormit amb un home, però era mentida. Em va empènyer i em vaig fer un cop contra una estàtua que tenia la meva mare a casa, la que es va trencar. Ell volia una foto del nou sortint de la casa. Una persona que treballava amb nosaltres va dir que Antonio David va deixar oberta la porta del garatge i va avisar als fotògrafs perquè fessin fotos al meu presumpte amant”.

Els episodis com aquest s’haurien multiplicat en els últims anys, el que també hauria espantat Rocío Jurado: “La meva mare el temia com al dimoni. Ella no volia un escàndol i no era capaç de fer-lo fora de casa. I diu que ella moria per ell? Si va morint amb la pena que l’hauria de pagar per haver defensat a la seva filla. És mentida, ell no l’estimava i ella li tenia por”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa