El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El marit de Rocío Carrasco, protagonista sorpresa d’una entrevista bomba a televisió
  • CA

El terratrèmol que ha generat Rocío Carrasco encara no ha acabat. Telecinco va signar amb ella un munt d’entregues del documental, que segueix la seva emissió el pròxim dimecres. La filla de la Jurado ha relatat l’infern que va passar durant el matrimoni amb Antonio David Flores, però també un cop es van separar.

La mala (o nul·la) relació amb els fills ha acaparat bona part de l’expectació mediàtica, així com la crítica que ha dedicat a Olga Moreno. Ara bé, encara queden moltes preguntes a respondre. Una de les peces clau d’aquest embolic familiar? Fidel Albiac, l’actual marit de Rocío Carrasco.

Fidel sempre ha intentat mantenir-se al marge, ocupar un lloc allunyat del focus. Ara bé, això no ha impedit que es digui absolutament de tot sobre ell. L’han acusat de malmetre, de tractar malament a Rocío, de ser el responsable de la manca de relació amb els seus fills… Unes declaracions seves generarien moltíssima expectació, del que Telecinco n’és conscient. És per això que sembla que haurien començat a negociar amb ell perquè concedeixi una entrevista a la cadena en exclusiva.

Rocío Carrasco i Fidel Albiac, en una foto a l’entrada de Telecinco / Europa Press

Així ho revela Informalia, que assegura que Fidel va ser un dels motors del pacte entre la cadena i Rocío Carrasco per signar el documental: “Està disposat a explicar-ho tot sobre tothom. Està mantenint converses amb la productora per seure a parlar i explicar també la seva veritat. Vol parlar per defensar-se de totes les acusacions que han vessat sobre ell i per respondre als tiets de la seva dona, que l’han assenyalat directament”.

Molts l’han acusat a ell també de ser un maltractador, el que voldria negar taxativament en aquesta entrevista. I quan contestarà Fidel? No queda clar si ho farà abans que acabi el documental o si les seves declaracions arriben tot just després. Diuen, de fet, que s’està negociant una segona part de la sèrie que veuria la llum després de l’estiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa