Rocío Carrasco relata l’episodi més monstruós amb Antonio David: “Vaig arribar a témer per la vida del meu fill”

En la segona entrega del documental es mostra un Antonio David Flores infidel i cruel durant l'embaràs de Rocío

Telecinco ha emès aquest diumenge el segon i tercer capítol del documental de Rocío Carrasco. La filla de la Jurado decidia trencar el seu silenci de 25 anys i el resultat ha estat una autèntica bomba. L’esfereïdor relat se centra en aquesta entrega en els embarassos de Rocío, una època aparentment dolça que en realitat hauria estat marcada per una infidelitat i maltractaments continuats.

Rocío narra que només un parell de mesos després de traslladar-se amb Antonio David, va saber que estava embarassada. Qui pitjor s’ho va prendre va ser el seu pare, Pedro Carrasco, que li hauria donat una bufetada: “Em va dir que ell sabia que això era el que Antonio David volia, embarassar-me per poder viure de ser el pare del net de Rocío Jurado. Jo només tenia 18 anys, però era la dona més feliç del món perquè estava embarassada i compliria un somni”. Ràpidament van organitzar una boda que arribaria quan ella estava de tres mesos i mig, el principi d’una temporada en la qual Rocío va tranquil·litzar-se perquè veia que Antonio David es calmava: “Vaig relaxar-me i estava convençuda que gràcies a la nena s’acabarien els nostres problemes”.

“Ara ho penso i no sé si el dia del naixement de la nostra Rocío va ser el dia més feliç de la vida d’Antonio David, però sí que va ser el dia en el qual va assegurar-se el seu futur”, reflexiona dues dècades després. Tot va complicar-se quan Rocío va tornar a quedar-se embarassada un any i mig després: “Estàvem bé, així que vam voler ampliar la família. Però aquell estiu… tot es va tòrcer. Vam estar a Chipiona amb els amics i aquesta persona (Antonio David) volia sortir de festa cada nit perquè deia que érem joves. Jo vaig començar a veure que tenia molta complicitat amb una cambrera que es deia Sonsoles, però ell sempre ho negava i em deia que estava boja i que l’embaràs em feia tenir al·lucinacions”.

Una negativa que va mantenir, fins i tot, quan Rocío els va enxampar fent-se un petó: “Jo vaig marxar corrents, plorant i amb un atac d’ansietat. M’havia humiliat com a dona, però sobretot com a mare. Que estava embarassada del seu fil! Em va dir que anés a casa caminant, que ell es quedava amb ella. Seguia insultant-me i dient-me que les hormones m’estaven fent embogir. I el pitjor és que tot el poble sabia que m’estava enganyant. Ni les meves amigues ni les meves cosines m’ho deien…”.

Rocío Carrasco parla de l’embaràs del seu fill David / Telecinco

Des del dia que el va enxampar amb l’amant, tot hauria empitjorat: “Em passava el dia plorant i amb atacs d’ansietat. Ell marxava i jo no sabia quan tornaria. Un dia em vaig espantar perquè vaig veure que estava sagnant i vaig pensar que perdria el nen. La seva germana em va acompanyar al ginecòleg i em va dir que no hi havia perill, però que hauria de fer repòs. El problema era que jo no podia descansar perquè sabia que hi havia alguna cosa que no anava bé. Tenia baixades de tensió, contraccions… I el pitjor era que Antonio David no feia més que dir-me que tot era culpa meva, que estava boja i malalta i que li estava fent mal al nostre fill”.

Rocío Carrasco, completament trencada, reconeix que va ser una època molt dolorosa: “Jo no temia per la meva vida, temia per la vida del meu fill. Li vaig explicar tot a la meva mare i em va dir que ella ja m’ho havia advertit. Un dia vaig patir una lipotímia i em vaig quedar inconscient. A aquest ésser només se li va passar pel cap tirar-me aigua congelada per sobre. Allà van començar uns mal de panxa que cada cop eren pitjors. Un dia, després de dir-li que era un pocavergonya, em va agafar del vestit i em va treure mig cos per la finestra. Li vaig dir que procurés haver-me matat quan arribés a terra i va tornar a ficar-me a dins”. Antonio David Flores sempre ha negat aquesta història tot argumentant que en aquella època la finestra tenia barrots, però ella ha compartit ara un paper que demostra que els van instal·lar després.

Rocío va decidir separar-se d’ell quan el va veure amb una altra dona i tractant-la tan malament després: “Ell va tornar al cap d’uns i no li vaig dir res, perquè ell seguia dient-me que jo estava malament del cap. No va tenir cap mena d’escrúpol i no li importava com estava”. Un relat colpidor que torna a mostrar una imatge d’Antonio David Flores cruel, monstruosa i calculadora.

Nou comentari